Tehnički kutak > Tuning skutera

Zveckanje!?

(1/7) > >>

Rossi:
prije otprilike 500 Km mi je nesto pocelo da zvekce u deklu...kao da ima kakav kliker unutra ,na nizim obratjima se cuje puno a cim predje 7000rmp manje se cuje ...na leru se uopste ne cuje ,znaci samo akd das gas onda pocne zveketat ...najbolje poredjenje je kao da u metalnu posudu stavite kliker i tresete tu posudu ....rolnice su ok ...znaci do toga nije,sve je dobro stegnuto svaki saf sam pregledo ,znaci nema nikakvi ostecenja ili da nije nesto dobro zavrnuto...??!!znal ko u cemu je problem ???

Rossi:
zar niko nezna u cemu je problem ??? cuo sam to jos na dosta runnera ...i par aprilia ,,isto takvo zveckanje ...??!!

To3cutter:
Koja masina? Jel LEADER 125/200? Meni isto nekaj cvrci oko variomata. Stavio sam nove rolice i klizace i nije se culo cijelih 100 km, a onda ispocetka. I stvarno ide na zivce.

Rossi:
ma kod mene je runner race 50...meni je isto Mr Jay rekao da su klizaci i predpostavljam ako je on reko da je to razlog da je tako...nego me zanimalo misljenje i drugih ali vidim da niko ne odgovara !?!?! fazon je sto sam ho cuo kod dosta jos runnera ,pogotovo oni stariji modela i par aprilia noviji ... :help:

Benjamin:

--- Citat: Rossi - 12 Srpanj, 2007, 23:03:36 ---ma kod mene je runner race 50...meni je isto Mr Jay rekao da su klizaci i predpostavljam ako je on reko da je to razlog da je tako...nego me zanimalo misljenje i drugih ali vidim da niko ne odgovara !?!?! fazon je sto sam ho cuo kod dosta jos runnera ,pogotovo oni stariji modela i par aprilia noviji ... :help:

--- Kraj citata ---

Ili su ti klizaci ili ventilator struze po necemu ili oni zupcanici od anlasera se cuju makar ako imas novog runnera sumnjam na to posto je to jos novo to se uglavnom na starijim modelima cuje jel feder popusti s vremenom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju