Tehnički kutak > Tuning skutera

Zveckanje!?

<< < (3/7) > >>

aeroman:

--- Citat: Rossi - 12 Srpanj, 2007, 23:58:41 ---ma kod nas glupani ,ja otiso u piaggio servis prvo u jedan, i trazim klizace kad meni onaj..pa eto imma ja to negdje ,,samo neznam gdje,,mrsko meni to sad trazit ...ja stao gledam u lika ,,reko pa sta ti je poso ***** te nenormalna....odem u drugi servis piraggio trazim isto klizace ,lik meni govori sta ti je to ...i ja njemu objasnim lijepo na  poklopcu variomata one tri plastikice crne sto idu na V slovo ,ma kakvi lik gleda u mene koda sam ga pito da mi kaze kako se pravi nuklearna :D eto ko radi i kako radi u ovim servisima ....

--- Kraj citata ---
Tako sam i ja u Os prošo!Prave se glipi ili im se ne isplati prodavat :dontknow:

Dungeon Keeper:

--- Citat: Rossi - 12 Srpanj, 2007, 20:33:53 ---prije otprilike 500 Km mi je nesto pocelo da zvekce u deklu...kao da ima kakav kliker unutra ,na nizim obratjima se cuje puno a cim predje 7000rmp manje se cuje ...na leru se uopste ne cuje ,znaci samo akd das gas onda pocne zveketat ...najbolje poredjenje je kao da u metalnu posudu stavite kliker i tresete tu posudu ....rolnice su ok ...znaci do toga nije,sve je dobro stegnuto svaki saf sam pregledo ,znaci nema nikakvi ostecenja ili da nije nesto dobro zavrnuto...??!!znal ko u cemu je problem ???

--- Kraj citata ---

To on prede  :toothy9:, normalno je to...

Rossi:
LoL  :toothy3:  nije normalno vjeruj mi :D hehe 

Dungeon Keeper:

--- Citat: Rossi - 13 Srpanj, 2007, 16:28:21 ---LoL  :toothy3:  nije normalno vjeruj mi :D hehe 

--- Kraj citata ---

Ma normalno je, ne opterecuj se...  :notworthy:
Meni je to uvjek zveckalo i nikad nista nije bilo...
Ali m ise cini da mi je jedanput zveckalo nesto oko kurble tamo, ali nisam siguran dal je meni ili nekome drugome, zaboravio sam :D :D

vpucko:
meni je isto prije zveckalo, pogledaj da ti kick starter jednostavno nije malo popusten... kod mene je to bio slucaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju