Tehnički kutak > Tuning skutera

balončići u crijevu od benzina

<< < (2/3) > >>

Trinad:

--- Citat: libje - 25 Siječanj, 2010, 16:44:09 ---jeli to znak da je otišla vakuum pumpa ili nešto drugo?????

--- Kraj citata ---

Za vidit dal ti je membrana ok na vacuum ventilu odspojiš (deblje-gornje) crijevo za dovod goriva u karb. Ne bi smjelo ništa curiti van.
Skineš vakuumsko crijevo sa karba i usisaš sa ustima, pa ako poteče gorivo kroz deblji (gornji) vod za benz sve ok  :icon_thumright:

Vjerojatno su ti dizna ili vjerojatnije vod za zrak minimuma zaštopani nekim sranjem.
Ako nije ništa do toga onda ćeš morati skidati cilindar i vidit šta je.

SPecial:
Bit ce do vakuum ventila. Simptomi su ti kaO sto su meni bili,nije mi otvarao vakuum ventil.
Probaj pumpat oralnim putem,ako ti ne curi benza dok "pumpas",onda ne otvara vakuum ventil.

Vlada.ns:
To se isto desavalo drugaru na skuteru,na leru se gasio i ako das velik gas isto se ugusi.Par sati smo se zajebavali oko njega,skidali karb,cistili ga,menjali dizne,menjali svecicu,vadili gorivo sipali drugo i nista i ne znam kome je palo na pamet da skinemo filter za vazduh i probamo bez njega i upali iz prve. :toothy9:
Vozao se tako 2,3 nedelje dok nije kupio drugi,i imao je bas lep zvuk skuter  :drunken_smilie:

wonderkid:

--- Citat: Vlada.ns - 27 Siječanj, 2010, 21:02:59 ---To se isto desavalo drugaru na skuteru,na leru se gasio i ako das velik gas isto se ugusi.Par sati smo se zajebavali oko njega,skidali karb,cistili ga,menjali dizne,menjali svecicu,vadili gorivo sipali drugo i nista i ne znam kome je palo na pamet da skinemo filter za vazduh i probamo bez njega i upali iz prve. :toothy9:
Vozao se tako 2,3 nedelje dok nije kupio drugi,i imao je bas lep zvuk skuter  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
ako dobro razumijem,vozio se bez filtera zraka 3 tjedna  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Vlada.ns:
Aha,bas tako. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju