Tehnički kutak > Tuning skutera
balončići u crijevu od benzina
libje:
još uvijek pokušavam riješiti stari problem------>http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,28726.msg436343.html#msg436343
znači kad je na leru padnu obrtaji skroz (nako par sekundi se ugasi), a ako pokusam dati gas jako se uguši i isto tako se ugasi...nakon toga moš kurblat pola sata ali neće upalit....
ALI...
danas sam primjetio da u crijevu koje vodi benzin iz rezervara do karb ima dosta balončića zraka....jeli to znak da je otišla vakuum pumpa ili nešto drugo?????
Zeljac:
istoci sve van i stavi dan dva nek ti se voda slegne na dno i nsasipas opet ali ne sve ali nemoj muckat znam jer to radi jedan frend pa ti kazem :icon_thumright:
gokiSP:
ti "baloncici" u crijevu nisu nis cudno i zbog njih ne moze nista bit jer karb vuce benzin iz casice a u venturiju (vodoravnoj cjevi) mjesa benzin i zrak
libje:
--- Citat: Zeljac - 25 Siječanj, 2010, 18:04:47 ---istoci sve van i stavi dan dva nek ti se voda slegne na dno i nsasipas opet ali ne sve ali nemoj muckat znam jer to radi jedan frend pa ti kazem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
šta misliš da mi se to događa zbog lošeg goriva?
gokiSP:
nije jer je to cvaja i to guta sve..morao bi bit dobar postotak vode u benzinu da se to toliko osjeti a onda bi i dimio vise i trokirao bi a u krajnjem slucaju mozda nebi ni upalio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju