Tehnički kutak > Tuning skutera

balončići u crijevu od benzina

<< < (3/3)

libje:

--- Citat: Vlada.ns - 27 Siječanj, 2010, 21:02:59 ---To se isto desavalo drugaru na skuteru,na leru se gasio i ako das velik gas isto se ugusi.Par sati smo se zajebavali oko njega,skidali karb,cistili ga,menjali dizne,menjali svecicu,vadili gorivo sipali drugo i nista i ne znam kome je palo na pamet da skinemo filter za vazduh i probamo bez njega i upali iz prve. :toothy9:
Vozao se tako 2,3 nedelje dok nije kupio drugi,i imao je bas lep zvuk skuter  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
lol...toliko puko baš nisam,,,,
znači, najvjerojatnije vakum

Trinad:

--- Citat: Vlada.ns - 27 Siječanj, 2010, 21:02:59 ---i ne znam kome je palo na pamet da skinemo filter za vazduh i probamo bez njega i upali iz prve. :toothy9:

--- Kraj citata ---

Pa zar je tolko bio zasran  :icon_scratch:  ;D

--- Citat: libje - 28 Siječanj, 2010, 07:57:05 ---znači, najvjerojatnije vakum

--- Kraj citata ---

Pa iščupaj crijevo od benge iz karba (vacuum pusti na karbu) i kresaj motor, ako ništa ne curi, onda znaš šta je.

Trinad:

--- Citat: Vlada.ns - 27 Siječanj, 2010, 21:02:59 ---To se isto desavalo drugaru na skuteru,na leru se gasio i ako das velik gas isto se ugusi.Par sati smo se zajebavali oko njega,skidali karb,cistili ga,menjali dizne,menjali svecicu,vadili gorivo sipali drugo i nista i ne znam kome je palo na pamet da skinemo filter za vazduh i probamo bez njega i upali iz prve. :toothy9:

--- Kraj citata ---

Dobro da si ovo napisao, meni se gasi na leru samo kada je poluzagrijan, ler moraš držati sa gasom inače se odmah ugasi.
Kada je hladan (samo dok je čok uključen) i ful zagrijan nema problema.
Ler gas sam podigao kolko ide, al ništa  :sad1:
Probavao sve osim filtera pa bumo vidili :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju