padao nisam, ali kriticnih situacija je bilo pun k*r*c
navest cu prvu i zadnju
prva:
kupio prvi skuter, dovezem ga kuci, preso 80km u komadu , nikakvog ni problemcica nije bilo, i istu vecer idem bacit jos jedan djir, zadnja kocnica mi ne radi, prednjoj se plocice potrosile, i nedaleko od kuce na jednom pravcu zaletim se, izleti mi neki pas lutalica na put, a ja kocim i prednjom i nogam i svakako, drzim svirenu a pas samo legao na put i gleda u mene, predju mi oba tocka preko njeg, kad je zadnji kraj odletio u zrak mislio sam da cu past na nos , kako sam ga gruno popucale plocice u prednjoj kocnici , no jedva sam stao nakon 50m kocenja nogam
situaciju je vidilo jedno 30 ljudi i svi su se okupili oko psa, nikog ne boli k*r*c za mene i moj motor, glicerin se prosuo po gumi kako je klip kreno nakoso
no ajde, sve ok
zadnja:
zaletim se na jednom pravcu ( 80 km/h ) i neki mi lik izleti na put, ja se izbacim na drugu traku, zaobidjem ga,vidim da mi ide kombi u susret, vratim se u svoju traku a tu ogromno udubljenje u cesti, pokusam ga zaobic, zaobiso prednji tocak a zadnji nije , jos kako je motor naget katapultiro se zadnji kraj u zrak, a kako je zadnji kraj u zraku volan mi se treso ko sarajevo 93. zahvaljujuci dotadasnjem stuntanju a i bogu uspio sam se nekako odrzat na motoru
ja nemam vremena padat s motora, vazda sam u nekoj zurbi ili mi je motor raskopan, trenutno takav stoji pola ljeta, nikako polutke nabavit