Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Koliko ste puta padali????  (Posjeta: 19288 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 2fast4u

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: .
  • MojSpuh: .
Odg: Koliko ste puta padali????
« Odgovori #80 : 27 Siječanj, 2010, 13:36:17 »
@jopa: jesi ti mozda iz osijeka??  :toothy10:
Sve me zene oko kuce jure,. kaze majka to je zbog frizure :D

Offline jopa

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: višnjevac
  • Moj Skuter: tajfun 172
  • Moja Kaciga: 0 bodova
  • MojSetup: malo soli
« Odgovori #81 : 27 Siječanj, 2010, 15:53:47 »
da ti ?

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #82 : 27 Siječanj, 2010, 15:55:42 »
ja sam par put ruknul s skuta i jedanput sa endura kojeg sam imal :P i ponosno velim da jos nisam opal s roxa!!  :headbang: bog pomozi da nit ne opadnem  :icon_thumright:
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zaprešić
  • Moj Skuter: nekakav vxr 209
« Odgovori #83 : 27 Siječanj, 2010, 15:59:13 »
jednom sam s atv-a.... to je sam na bok bilo lagnano.... samo je pukla rucica kocnice nis vise...

i jednom s sr-a....
Napucam gas do daske, maknem dasku i jos stisnem gas!!!!!!!!!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #84 : 27 Siječanj, 2010, 16:17:26 »
ja sam par put ruknul s skuta i jedanput sa endura kojeg sam imal :P i ponosno velim da jos nisam opal s roxa!!  :headbang: bog pomozi da nit ne opadnem  :icon_thumright:

Rox je prebrz da nebi opal s njega, tak da se pripremi  :toothy3:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #85 : 27 Siječanj, 2010, 18:12:54 »
jednom sa zadnjeg na symu bivsem i jednom sam se zaucal pijan s lunom...i vise ne namjeravam!  :laughing7:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #86 : 27 Siječanj, 2010, 19:46:44 »
jednom sa zadnjeg na symu bivsem i jednom sam se zaucal pijan s lunom...i vise ne namjeravam!  :laughing7:

Ni ja nisam namjeraval zadnjih 5 puta  :toothy9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline 2fast4u

• forumski pješak
  • *
  • Moja Kaciga: .
  • MojSpuh: .
« Odgovori #87 : 27 Siječanj, 2010, 20:01:08 »
da ti ?
nisam,. pitam jer prepoznajem taj osjecki govor: lega ,.kontam i to  :toothy9:
Sve me zene oko kuce jure,. kaze majka to je zbog frizure :D

Offline jopa

• forumski skuteraš
  • Mjesto: višnjevac
  • Moj Skuter: tajfun 172
  • Moja Kaciga: 0 bodova
  • MojSetup: malo soli
« Odgovori #88 : 27 Siječanj, 2010, 20:27:49 »
ahaaa  :toothy12: :toothy12:

Offline aldin

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Bihać
  • Moj Skuter: ST200
  • Moja Kaciga: Shoi model xx,nolan n60,n62
  • MojSpuh: Serijalovic
« Odgovori #89 : 27 Siječanj, 2010, 21:28:26 »
Sa atv-om 2 PUTA.
Prvi put sam isao nekih 50-60 odprilike,i htio se naglo okrenuti na livadi jednoj.Dakocim,namotam i na stranu padnem.Na atv-u steta napuknut ram,volan se iskrivio,plastike kao nove.Volan malo ispravio,prefarbao,ram ojacao komplet jer je vec par puta varen.
Drugi put vozio se na zadnjim kotacima,isao malo brze,malo vise gasa drzao u jednom trenutku i klizao malo sa zadnjim dijelom i ja spadnem motor od neki stub udari,stete nista,nazad sto je strugao,to je zeljezo,i naprijed pukla plastika koju sam vec lemio da drzi.
Imao sam sa keeway kriticnu situaciju,vozim se 65 i covjek autom ispred mene iz dvorista,da je islo auto iz drugog smijera ili u njega ili u to auto.
Sa vxr-om jos nisam,i nebi zelio.Vozim se inace 80-100,malo kad sam ja na 40.Sad sam se umirio,dosta mi je gipsa,staka,ne zelim jos sa motorom zaraditi koji mjesec gips.Mozda nisam pao u ovih 4-5 godina sa kutera sto vozikam je razlog sto uvijek imam u glavi kako mi je buraz letio par puta,i kako su on i skuter zavrsavali,pa se orijentisem kud stisnuti na gas kud ne.

Offline YamahaSpy

• forumski skuteraš
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #90 : 28 Siječanj, 2010, 00:22:08 »
nisam ni jednom pao..  :toothy12:

bas sam ponosan na ovaj svoj uradak za jednu jadnu sezonu..   :bootyshake:  :rozi:
Uglavnom ovaj stil, normalnom voznjom nikad  :)

Offline dbara

• forumski biciklist
  • Do ruba pa nazad...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • - Dino Bara Photography -
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Scarabeo 250 i.e.
« Odgovori #91 : 28 Siječanj, 2010, 00:26:58 »
nakon 10og puta san prista brojit,
jedanput san iša iz noćne smjene i ja lola zatvorija vizir metija potkapu i zaspa pa oplea po nekoj zemlji syeba kolino i neke plastike,
i još zadnji pad nafta na cesti završija u golfu 3ici malo se teže polomili ja i SP,
i otad san raskrstija s skuterima i motorima...
« Zadnja izmjena: 28 Siječanj, 2010, 00:31:14 R@VeN »
samo gas...

Offline boro faca

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: split
  • Moj Skuter: peugeot speedfight 2
  • Moja Kaciga: vemar
  • MojSetup: malossi replica 70ccm
  • MojSpuh: top performance
« Odgovori #92 : 31 Siječanj, 2010, 11:39:06 »
ja sam poljubio asfalt jedno 6-7 puta,al nikad nije bilo nekih velikih ozljeda,najvise poderane ruke koljena,,zadnji put san se složia s wariorra 150 u okuki ušao sam sa nekih 30km i samo prokliza po pijesku,,a jedan put mi je na raneru kočnica propala,ostala bez ulja i jebiga moga san birat između golfa2 ili zida izabra san zid,tu san se slipia sa nekih 20-30  najveća ozljeda mi je bila to što sam morao dati 400kn za dricat vilicu

Offline stuntjunkie

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Beograd-Surcin
  • Moj Skuter: Rambla 125, sr50, yz 250f
« Odgovori #93 : 31 Siječanj, 2010, 18:23:16 »
ja sam pao mnogo puta,6,7 puta malo jace....a ovih manjih nemogu ni da se setim ali ih je bilo dosta

Offline perkan

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • *
  • Mjesto: u ravnoj slavoniji na brdu..
  • Moj Skuter: sta treba..
  • Moja Kaciga: aa ukrali
  • MojSetup: stavim ti kitu...hhh
« Odgovori #94 : 31 Siječanj, 2010, 18:42:19 »
ja sam pao sad u petak sa rs 250 malo sam se zaletio na autobusnom kol u našicama  bilo snjega,i proklizo za prednjim kotačem,samo ogulio nogu a motoru ništ...:) :laughing9: :)

Offline minarelli

• Tržnica : (+3)
  • forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: GOLF IV
  • MojSetup: ma neki jadni
  • MojSpuh: TOP nardo Replica
« Odgovori #95 : 31 Siječanj, 2010, 23:54:36 »
3 4 5 puta! :toothy12:
da skuteri valjaju poštari bi ih imali :P

Offline maarko007

• forumski biciklist
  • Mjesto: Wells
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 50
  • Moja Kaciga: GREX R2
  • MojSetup: do koljena
  • MojSpuh: Kromirani Leovince ZX
« Odgovori #96 : 18 Ožujak, 2010, 16:26:35 »
uhh,braco moja...bilo je padova.... :toothy12:
presto sam brojit...nego evo neke....
1.isli s neke pijanke ja i frend ,padala bila kisa,ja uvatio bankinu i amen i ja i on....motor prosao s lakse ogrebotina....
2.zezo se mal na zadnjem i preokrenuo se na leda,na motoru stucan bio icjeli zadnji kraj :D,meni mal krv curila vamo i tamo al zaljecilo se  :toothy9:
3.po pasnjacima derali i u zavoju bile neke cigle,kotac zapeo u nekoj rupi ,ja preletio preko upravljaca a motor otisao desetak motora dalje (klizao),osto bez donjih desnih plstika koje ni dan danas nisu zamjenjene al ajd,treba para prvo skupit  :toothy3:
4.frend vozio kolegovu apnku,i isto bio neki jarak  i on punim susom preko tog jarka,motor odletio u p m a nas dva se rasipali po podu,nismo se mogli dic 10 min ,motor cijeli isavijan....
5.na moto susretu u nasicama u vinogradu na nekim traktorskim putevima,upo kotac u rov neki i sroko se,popucale plastike koda su od stiropora,rucka kocnice isto koda je od slame :D
ima jos toga...al kazem...ko to jos vise broji  :hello:  :icon_thumright:

jednom sam se samo prepao ko nikada u zivotu i to kad sam stao sam kleknio i pomolio se odma bogu  :notworthy:  :toothy12:,vozimo se ja i frendica na mom skutu i frend ispred mee navece i on pocne kocit ispred mene u zavoju, ja nisam vidio zavoj jer me osljepilo njegovo stop svjetlo i ja po kocnici i stanem metar od kraja PROVALIJE ,neznam ni sam kolka je bila strafta od kocenja  :redface:
« Zadnja izmjena: 18 Ožujak, 2010, 16:45:44 maarko007 »
Demokracija je kada svatko kaze ono sto ja mislim!

Offline KEEWAY

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Žakanje
  • Moj Skuter: Gilera Runner
  • Moja Kaciga: kineska
  • MojSetup: polini 70ccm
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #97 : 18 Ožujak, 2010, 20:50:27 »
ja sam poljubio asfalt jedno 6-7 puta,al nikad nije bilo nekih velikih ozljeda,najvise poderane ruke koljena,,zadnji put san se složia s wariorra 150 u okuki ušao sam sa nekih 30km i samo prokliza po pijesku,,a jedan put mi je na raneru kočnica propala,ostala bez ulja i jebiga moga san birat između golfa2 ili zida izabra san zid,tu san se slipia sa nekih 20-30  najveća ozljeda mi je bila to što sam morao dati 400kn za dricat vilicu

pa što nemaš dvije kočnice???  :drunken_smilie:

Offline ToNYGP1Racing

• maxi forumaš
  • Zgazi me!!!!!!!
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi GP1 500 TwinTurbo
  • MojSetup: Nexus 500
  • MojSpuh: Akrapović ( i to 2)
« Odgovori #98 : 18 Ožujak, 2010, 21:02:03 »
Ja sam pao jedanput..

Bilo je to na parkingu malo sam se zahabavo ja gp1 racing i mislio sam da sam rossi.. i naravno ja ko lužak radio krugove full nagnut i kako sam izlazio iz zamisljenog zavoja skuter mi se nije razvrtio i gufff.

Nije bio tezak pad, samo sam proklio ko i skut..  Skuteru je otisla cijela desna strana, a ja sam si razdero saku tako sa sam imao preveliku krastu 3 tjedna od koje mi se i dan danas gadi.   

Offline MaXoVaC

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Banjaluka!
  • Moj Skuter: sprint max
« Odgovori #99 : 18 Ožujak, 2010, 23:25:59 »
sa pezoa sam pao sigurno 10 puta....vecinom zbog zaebancije....ili zbog losih kocnica i tak....
a nije ni cudo sto sam padao...kad sam se 10-ak dana furao bez kocnica....ali samo kocio cokom  ;D
tak da sam 3 puta moro mjenjat prednju felgu....vile nikako iako je to bio peugeot  :laughing7:

a sa skutera....
1.put vozimo se ja i jedan kreten(zezno me za 2 sata rolica)i posto se on mnogo plasio  :dontknow:
usli smo malo brze u krivinu i on se prepao i isporavio se....i samo zadnji kraj prestigao prednji....meni cjela desna strana izgrebana...a motor malo plastike zato sto ga je nazad spasila centralna nogara a naprijed moja noga... :headbang:
2.put....pokusavao sam malo na zadnji(nije bilo plastika na skuteru) i poceo se prevrtat nazad...ja lupio kocnicu i skuter proklizao neznam kako....mislim da je to djelo cajna guma....i sjeo nazad...i prevrnuo se u stranu  ;D

i jos mnogo puta sam se zapucao u drugove sa skuterima....kad su stoke i koce na velikom brijegu bez razloga....
npr....2 dana poslije nego sto sam pao prvi put...vozim brata nazad...ide drug ispred mene silverstoneom i idem u veliki brijeg nekih 30-35 kmh.....po sredini ima mnogo pjeska ali mi po sret onako...bezveze...kontam brijeg je....i on zakoci i ja pravac u njega.....drzaci prednje plastike otisli u k**ra*..... :confused5:
jednom se frend sa trekkerom zalijepio u mene....onak mi na parkingu...jbg...zaebavamo se...i on oce na zadnji...i cimne....kako nije znao skuter mu malo u stranu baci....i direkt meni u zadnji tocak(sreca) iskrivila mi se tablica slomio blatobran....kriva zadnja felga.... :hmh: .....i pukli *SVI* drzaci bocne desne plastike....i to bi bilo to...a bilo je mnoo situacija da se sudarim sa autom ili nekim....
 :toothy9: