uhh,braco moja...bilo je padova....

presto sam brojit...nego evo neke....
1.isli s neke pijanke ja i frend ,padala bila kisa,ja uvatio bankinu i amen i ja i on....motor prosao s lakse ogrebotina....
2.zezo se mal na zadnjem i preokrenuo se na leda,na motoru stucan bio icjeli zadnji kraj

,meni mal krv curila vamo i tamo al zaljecilo se

3.po pasnjacima derali i u zavoju bile neke cigle,kotac zapeo u nekoj rupi ,ja preletio preko upravljaca a motor otisao desetak motora dalje (klizao),osto bez donjih desnih plstika koje ni dan danas nisu zamjenjene al ajd,treba para prvo skupit

4.frend vozio kolegovu apnku,i isto bio neki jarak i on punim susom preko tog jarka,motor odletio u p m a nas dva se rasipali po podu,nismo se mogli dic 10 min ,motor cijeli isavijan....
5.na moto susretu u nasicama u vinogradu na nekim traktorskim putevima,upo kotac u rov neki i sroko se,popucale plastike koda su od stiropora,rucka kocnice isto koda je od slame

ima jos toga...al kazem...ko to jos vise broji

jednom sam se samo prepao ko nikada u zivotu i to kad sam stao sam kleknio i pomolio se odma bogu

,vozimo se ja i frendica na mom skutu i frend ispred mee navece i on pocne kocit ispred mene u zavoju, ja nisam vidio zavoj jer me osljepilo njegovo stop svjetlo i ja po kocnici i stanem metar od kraja PROVALIJE ,neznam ni sam kolka je bila strafta od kocenja