Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Koliko ste puta padali????  (Posjeta: 15144 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Koliko ste puta padali????
« Odgovori #60 : 25 Siječanj, 2010, 23:24:28 »
a ti se dižeš manga kao dobro sam dobro a cura iza bokte pod roxom a ti joj negdi jos reko daj kaj sjediš digni roxa viš da se spominam hhahahahah

da

Offline Faba

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #61 : 26 Siječanj, 2010, 00:07:29 »
to je lepo..da samo znaš kako...

opa čuj banovinu..kocka šečera..cap cap
off:
:icon_thumright: :hail: :zivili: :harmonika:
Meni j e isto bio blokirao gas kad sam stavio novi karb,ali sam ga ugasio na kljuc.
Pa sta je vama?
Koliko to drzite pun gas,do pola zavoja?     :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Baotian me pokusao izbacit iz sedla,ali se nisam dao i gurnuo se nogom od poda (kisa+baotian+zavoj=(u bok,SKORO pad).
Prednja kocnica blokirala pred servisom jer sam ju zdrobio da vidim kolik mu treba da stane,ali sam se opet odgurnuo od poda.
Tak je i meni s Lunom bilo:idem prvi put vozit curu na motoru i velim joj da kad vidi da se ja naginjem morala se bude i onda malo.I tak dodemo do prvog zavoja ja se naagnem onda nista,mislim si ajde budem se ja malo vise nagnul i dodemo do negdje pol zavoja pocne se i onda naginjat  :angry7:,Luna samo zacrebe centralnom i bocnom po asvaltu,vec si mislim gotovo je  :confused5:,ali onda se sjetim iskustva s Tomosa,samo nogu na cestu i uspjem ga nekak izravnat.Cura je dobila  :banned:,nikad vise na motor,mislim nije samo ona kriva  :drunken_smilie:,al da se ne ponovi

p.s.Ostal mi je đon od tenisice na asvaltu  :glasses9:

Offline gnjida-spojler

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: piggio nrg mc3.
  • Moja Kaciga: agv
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: leo vince TT
« Odgovori #62 : 26 Siječanj, 2010, 00:30:09 »
off:
:icon_thumright: :hail: :zivili: :harmonika:Tak je i meni s Lunom bilo:idem prvi put vozit curu na motoru i velim joj da kad vidi da se ja naginjem morala se bude i onda malo.I tak dodemo do prvog zavoja ja se naagnem onda nista,mislim si ajde budem se ja malo vise nagnul i dodemo do negdje pol zavoja pocne se i onda naginjat  :angry7:,Luna samo zacrebe centralnom i bocnom po asvaltu,vec si mislim gotovo je  :confused5:,ali onda se sjetim iskustva s Tomosa,samo nogu na cestu i uspjem ga nekak izravnat.Cura je dobila  :banned:,nikad vise na motor,mislim nije samo ona kriva  :drunken_smilie:,al da se ne ponovi

p.s.Ostal mi je đon od tenisice na asvaltu  :glasses9:
[/quote

ista stvar,samo sta ja nisam trugo nego mi je motor poceo plesat :lolboljesuti:    pa ti vozi zensku na motoru :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
« Zadnja izmjena: 26 Siječanj, 2010, 00:33:10 gnjida-spojler »
R    A    B

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #63 : 26 Siječanj, 2010, 08:59:27 »
a ti se dižeš manga kao dobro sam dobro a cura iza bokte pod roxom a ti joj negdi jos reko daj kaj sjediš digni roxa viš da se spominam hhahahahah

da

Ona se digla prije nego kaj je opala i pobegla među ljude da se ne skuži da je i ona s menom opala.  :drunken_smilie: Ali šteta kaj je zaboravila da se među ljudima isticala u kacigi  :rofll:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #64 : 26 Siječanj, 2010, 13:06:09 »
2 puta,jednom navecer naletio na velik kamen i to bas dio ceste koji nije bio osvjetljen a drugi puta zbog šudra na prilazu prema mojoj kuci,oba dva pada sa nekih 10kmh a steta malo ogrebano deklo i plastika,nista strasno  ;D ;D

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #65 : 26 Siječanj, 2010, 15:36:20 »
dvaput,prvi put jer sam konj,posljedice nikakve
drugi put pošteno

Offline Mrle Mrki

• forumski skuteraš
  • Aprilia In Heart
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia SR 70
  • MojSetup: Trophy
  • MojSpuh: za sad RR Chrom
« Odgovori #66 : 26 Siječanj, 2010, 16:03:23 »
drugi put pošteno

ako je ovo u avataru slika tvog drugog pada ili sudara onda je stvarno gadan, skut se dobro preklopio.

Offline flomo

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: piaggio NRG POWER
  • Moja Kaciga: -nolan n62
  • MojSetup: -top tpr ,19karb,multivar itd.
  • MojSpuh: -yasuni c20
« Odgovori #67 : 26 Siječanj, 2010, 18:16:32 »
drugi put pošteno

nemoj da i moja sr-ka tak zavrsi :sad1:
STA JA ZNAM DOBAR JE AL NESVIDA MI SE...

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
  • Live to ride, ride to live.
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
« Odgovori #68 : 26 Siječanj, 2010, 18:33:21 »
u 9 godina vožnje na biciklu samo 1....
u 6 godina na motoru...nisam nijednom
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline 2fast4u

• forumski pješak
  • *
  • Moja Kaciga: .
  • MojSpuh: .
« Odgovori #69 : 26 Siječanj, 2010, 18:44:30 »
u 9 godina vožnje na biciklu samo 1....
u 6 godina na motoru...nisam nijednom
meni su padovi s bicikla svakodnevnica jer se bavim onim extremnim biciklizmom(bmx)  :laughing6:  padova nikad dosta  :laughing9:
Sve me zene oko kuce jure,. kaze majka to je zbog frizure :D

Offline Laki

• Tržnica : (+25)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: SR186 Lc ....
  • Moja Kaciga: Arai Chaser
« Odgovori #70 : 26 Siječanj, 2010, 20:23:39 »
pado sa svega sto sam imo od 50cc do 660ccm, ali ni s jednim motorom iznad 660ccm nisam jos pao( da kucnem u drvo ). Ali najvise padova je bilo sa kawasaki kl250, to je bilo negjde po 4-5 dnevno sigurno

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #71 : 26 Siječanj, 2010, 20:27:24 »
pado sa svega sto sam imo od 50cc do 660ccm, ali ni s jednim motorom iznad 660ccm nisam jos pao( da kucnem u drvo ). Ali najvise padova je bilo sa kawasaki kl250, to je bilo negjde po 4-5 dnevno sigurno

:toothy12:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Infernus

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Tjuner bez kune
  • Moj Skuter: Rocky 50, Majesty180
  • Moja Kaciga: imam dopunsko
  • MojSetup: Kofer, vizir, Tucano dekica, duge gaće
  • MojSpuh: tutuz replica
« Odgovori #72 : 26 Siječanj, 2010, 20:46:56 »
2 puta...

jednom na nekom traktorskom putu (skretanje iz traga jednog kotaca u trag drugog, prednji kotac nije savladao onu izbocinu izmedju lijevog i desnog traga i kaboom)...  ::)

drugi put prekomjerno zajebavanje sa zadnjom kocnicom po kisnom vremenu  :toothy3:

A s onom jawom (dok sam bio mali).... to se vise nije ni gledala kolicina nego frekvencija padova (komada/dan)  :toothy9:
Forumska Sirotinja R/T

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #73 : 26 Siječanj, 2010, 21:55:01 »
2 puta...

jednom na nekom traktorskom putu (skretanje iz traga jednog kotaca u trag drugog, prednji kotac nije savladao onu izbocinu izmedju lijevog i desnog traga i kaboom)...  ::)

drugi put prekomjerno zajebavanje sa zadnjom kocnicom po kisnom vremenu  :toothy3:

A s onom jawom (dok sam bio mali).... to se vise nije ni gledala kolicina nego frekvencija padova (komada/dan)  :toothy9:

Kud ces sa skuterom na traktorski put  :drunken_smilie:,uzmes ljepo frezu prikopcis prikolicu i mirna Bosna  :happy3:

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #74 : 26 Siječanj, 2010, 22:39:57 »
ako je ovo u avataru slika tvog drugog pada ili sudara onda je stvarno gadan, skut se dobro preklopio.

jeste moja je :)

zvuči kao da se hvalim :) ali nije
volio bih podijeliti iskustva s nekim tko je imao težu prometnu

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #75 : 26 Siječanj, 2010, 23:56:16 »
jeste moja je :)

zvuči kao da se hvalim :) ali nije
volio bih podijeliti iskustva s nekim tko je imao težu prometnu

Podjeli s nama  :icon_thumright:

Offline king_zvona

• Tržnica : (+3)
  • forumski biciklist
  • duga je ulica nosi kacigu
  • Mjesto: djakovo
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP50-vxr200
  • Moja Kaciga: agv
  • MojSpuh: slabo se čuje
« Odgovori #76 : 27 Siječanj, 2010, 00:02:25 »
nikad nisam pao.....al ipak vozim skršen skut......eh sestro  :angry7: :angry7: :angry7:
duga je ulica nosi kacigu

Koji je najbolji motor na svijetu?
Ženski spolni organ! 1. prilagođava se svakom klipu 2. podmazuje se sama 3. svakih mjesec dana sama od sebe mijenja ulje.

Offline Laki

• Tržnica : (+25)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: SR186 Lc ....
  • Moja Kaciga: Arai Chaser
« Odgovori #77 : 27 Siječanj, 2010, 00:39:16 »

:toothy12:
a bokte pa crosserica, sta cu s njom nego padat pokusavajuci izvodit gluposti koje mi nebi nikad pale napamet na cesti probavat. Jedna od tih gluposti je bila koliko metara mogu dvojica letit preko volan kada sa 50kmh stanes u pola sekunde na 0kmh :icon_biggrin:
odgovor je 3metra :toothy9:

Offline jopa

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: višnjevac
  • Moj Skuter: tajfun 172
  • Moja Kaciga: 0 bodova
  • MojSetup: malo soli
« Odgovori #78 : 27 Siječanj, 2010, 00:46:52 »
skoro sa svakog motora kojeg sam imo sam se rasuo.....
prvi put klinac 5 osnovne motor ko yog sa 50 60 ja vozim legu i predem preko vode  (neka budala prala auto) i nisam vidio da sam prešo posto su mi oci bile pune buba i ja po kočnici ribo 10 tak metara koljenom i rukama.... dode mi kasnie i kaze lega vidi sto sam se razbio jedva se izgrebao a meni fali koze na pola koljena  :toothy12:

onda kasnie sa pucha nekog divljeg zbog blentavog NEERA skocio mi na parktreger nisam mogo upravljat i samo sam zaribo u blato  :icon_thumright:

onda sa tomos bt pred lakiem i neerom .... skreto sa čuprije na cestu i iz prve u drugu u zavoju po šljunku sitnom pred lakiem i neerom se rasuo (motor dan poslje toga trebo bit prodan )

onda sa nekog čuda capriolo ja i neer to jos nigdje nismo vidjeli ...... ima 10 cola točkove i bubanj kocnice neer pokraj mene na sf2 i mi trebamo stat na čošku ja pokušo na prednji i samo proklizao pred 10tak ljudi XD

onda 1 dan kupio dna i isti dan vozim bratiča na njemu a na motoru tom prie toga nisam nikad vozio i u zavoju ja stao a brat se ritao i samo na pod pali OBRUKO SE KO BUDALA  :toothy12: :toothy12:

i sad prie 2 tj opr... sa runnera vozio legu pijan.... i skontam da sam ušo u sljepu ulicu i samo se okrenio i kad sam se okrenio ovaj se n est malo pomako ja i motor pali a on osto stajat......

i bilo je još puno sranja

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #79 : 27 Siječanj, 2010, 10:09:14 »
S lune dosada nisam nikako padao, zabio sam se par puta, jednom je pred clana strat izletjelo neko djete, on zakocio s obe, a ja iza full gas direkt u zadnji kotac, grao ga 10-ak metara, samo plastika i tasblica na pezou dobila :laughing7:
Zabio sam se par puta i u tuđa auta i dostavno vozilo, uglavnom zbog masne ceste i slabih guma :drunken_smilie:
S tomosa sam pao 2-3 puta, zadnji put Filipovoj kozi puka lanac, a nije imala kocnica, ja pravo u oranicu i preko volana :toothy12:
Nikad se nisam prepao osim jednom s velikim silverstonom, niz ogromnu nizbrdicu pun sat, slabe gume zadna napola napumpana, bez zadnje kocnice, a blokirao gas negdje na 3/4...
Tri puta prvi tocak zablokirao i propao prvi kraj, preletjeo dva lezeca policajca, red mate za armiranje i pjesak  baustela), kocio sam jedno 50-60m i stao 15cm od zida...
Kad sam sisao s motora smijao sam se od srece jer sam ziv i nisam pao, nakon 5min su mi se pocele tresti noge, sljedeca 2h sam mislio prodati motor...