Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit na Runneru,DA ili NE??

<< < (3/6) > >>

radomir.g:
Ma base kit nije mnogo jaci od serijale.. Sa TT-om i na primer Malossi Sportom bi krajnja bila mozda 5 kmh veca u odnosu na serijski cilindar i TT.
Samo ti ostavi serijski cilindar, kupi Multivar, lepo nasteluj prenos, sredi karburator i to mora ici sasvim lepo :)

Ako bas hoces kit, onda uzmi taj S6 Sport Pro, sa TT-om ti ne treba druga radilica (nadam se da nema puno km), ali karb moras promeniti, nece valjati taj 17,5 PHVA ID!

wonderkid:

--- Citat: radomir.g - 25 Siječanj, 2010, 22:33:29 ---Ma base kit nije mnogo jaci od serijale.. Sa TT-om i na primer Malossi Sportom bi krajnja bila mozda 5 kmh veca u odnosu na serijski cilindar i TT.
Samo ti ostavi serijski cilindar, kupi Multivar, lepo nasteluj prenos, sredi karburator i to mora ici sasvim lepo :)

Ako bas hoces kit, onda uzmi taj S6 Sport Pro, sa TT-om ti ne treba druga radilica (nadam se da nema puno km), ali karb moras promeniti, nece valjati taj 17,5 PHVA ID!

--- Kraj citata ---
prevario bi se za ovo gore,vjeruj mi nije istina,kazem iz iskustva,tt odlicno radi na nizim obrtajima i ima heben sus

radomir.g:
Ne kazem da TT ne valja, nego da base kit ima timinge skoro kao serijala i ne daje mnogo vecu krajnju, vec samo malo veci moment i malo vise snage zbog vece kubikaze  :icon_thumright:
Kazem to iz iskustva, jer secam se kad sam imao ser. cilindar, 17,5mm karb, giannelli extra itd. I kad sam stavio kit razlika nije bila velika. Osetilo se ono da bolje prima gas i da ima bolji odaziv te da bolje nabija obrtaje i samim tim nesto bolje vuce, ali nista posebno ;)

runner_sp180:
kit i nije tu da dobijes + km/h

Mrle Mrki:
je, ali samo sa popratnim stvarima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju