Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit na Runneru,DA ili NE??

<< < (4/6) > >>

wonderkid:

--- Citat: radomir.g - 25 Siječanj, 2010, 22:43:16 ---Ne kazem da TT ne valja, nego da base kit ima timinge skoro kao serijala i ne daje mnogo vecu krajnju, vec samo malo veci moment i malo vise snage zbog vece kubikaze  :icon_thumright:
Kazem to iz iskustva, jer secam se kad sam imao ser. cilindar, 17,5mm karb, giannelli extra itd. I kad sam stavio kit razlika nije bila velika. Osetilo se ono da bolje prima gas i da ima bolji odaziv te da bolje nabija obrtaje i samim tim nesto bolje vuce, ali nista posebno ;)

--- Kraj citata ---
gle ovak,serijski cyl sa zx,multivar na npr. roxu ide po ravnici 90 nekih a sa base gizanim kitom ide po cukicama malo vise od 100 otprilike ali ubrzanja strava u odnosu na serijalu sa zxom i multivarom tako da nemoze se po meni uopce usporedivat serijski cyl sa svim popratnim djelovima sa bilo kojim kitom,ako si imalo majstor razlika ce biti nebo i zemlja

dhorvat:

--- Citat: vanjossi - 24 Siječanj, 2010, 23:32:15 ---sta se imas kajati?
prije sve ga moras znat da je to ulaganje koje nije isplativo

--- Kraj citata ---

Molim? U vrijeme kad se još nisam kužio u skutere (sad?  :drunken_smilie:) preporučili su mi novu mašinu jer je serijska jako zacvikala. Novi cilindar sa karikama i klipom je koštal oko 2000 kuna u Yamahi i još k tome 1500 kuna radilica. Radilicu sam kupio za 700 kuna + montaža i ležajevi i stavio kit TP trophy 70 za 1050 kuna. Poslije toga 18 000 km nisam uopće otvorio mašinu, nakon toga nove karike i peglaj još 14 tisuća, mogo sam i još ali rađe sam novi kit kupio jer mi se taj i više nego isplatio  :jerk:

doritos:
KAKO KOJI KIT daje maximalu...

najbolja kombinacija ti je uzmi base kit polini sport ili malossi sport, il top trophy, mislim da i ovak i onak na runneru imas 17.5dellorto, leovince tt i sa tim ce ti super ubrzavati i kojih 5kmh mozda dobiti, ovisi kako slozis prenos...base kit ti je isplativ jer daje dosta vecu snagu, nemora se tolko vrtiti ko serijala i mozes si spustiti potrosnju, naravno ako i frgu dobro postelas...

vanjossi:

--- Citat: dhorvat - 25 Siječanj, 2010, 23:02:20 ---Molim? U vrijeme kad se još nisam kužio u skutere (sad?  :drunken_smilie:) preporučili su mi novu mašinu jer je serijska jako zacvikala. Novi cilindar sa karikama i klipom je koštal oko 2000 kuna u Yamahi i još k tome 1500 kuna radilica. Radilicu sam kupio za 700 kuna + montaža i ležajevi i stavio kit TP trophy 70 za 1050 kuna. Poslije toga 18 000 km nisam uopće otvorio mašinu, nakon toga nove karike i peglaj još 14 tisuća, mogo sam i još ali rađe sam novi kit kupio jer mi se taj i više nego isplatio  :jerk:

--- Kraj citata ---
u smislu neisplativo, npr ulozis sve te novce za dijelove, i skuter ti vrijedi manje nazalost(svi znamo da je tuning neisplativ)
ja neokljevam nikad kupujem sa zadnjim parama dijelove za skut jer to mi je gust, i ja nebih vise nikad  vozio serijski 50cc
također preporuka gus kit za pocetak, njega uz dorade kasnije mozes dosta isturpijati da ide jos bolje :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: vanjossi - 26 Siječanj, 2010, 00:27:49 ---u smislu neisplativo, npr ulozis sve te novce za dijelove, i skuter ti vrijedi manje nazalost(svi znamo da je tuning neisplativ)
ja neokljevam nikad kupujem sa zadnjim parama dijelove za skut jer to mi je gust, i ja nebih vise nikad  vozio serijski 50cc
također preporuka gus kit za pocetak, njega uz dorade kasnije mozes dosta isturpijati da ide jos bolje :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Gle, nije onda ništa isplativo osim sređivanja zguljenih plastika  :dontknow:

Ali da, na skuterima je sve neisplativo osim ako kasnije ne vratite serijalu i prodate tuning djelove  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju