Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit na Runneru,DA ili NE??
marej88:
Pa razmisljao sam stavljati Stage 6 cena kita i auspuha je 300 Eura, znaci auspuh i kit komplet Stage 6 , pa sad neznam sta da radim. :)
Mrle Mrki:
uz to bi trebo karburator i variomat promjenit, a mozda i radilicu. i to je cca 2 000 kn sa jos nekim sitnicama koje idu uz to.
aprilia area 51:
ako je kit i spuh 300 eura...racunaj variomat 400 kn kvacilo 400 kn remen 150 kn karburator 400 kn...i jos ovako sitnica ti trebaju rolice oprugice centralne opruge i dizne za ustimat motor...od svega moras uzet po par vrsta jer nemozes znat napamet koje treba...i to te izade nekih 300 kn...i sad ti vidi dali ti se to isplati ili ne...
kao sto je neko vec rekao...imas tt-a uzmi si samo jos multivar i nastimaj ga lijepo i bez problema ides 85 do 90 km/h...a ak nebudes s tim zadovoljan onda stavi kit...
runner_sp180:
ja bih na tvome mjestu polini/malossi sport kit ( gus) ili MHR replica ( AL ) na TT + multivar to je to
wonderkid:
bilo bi ti najbolje da uzmes multivar 2000(400kn),remen tipa polini kevlar(200 kn),i postelas si prijenos i to je to,mislim da bi s tim bio jako zadovoljan neko vrijeme uz krajnju od oko 90kmh,a poslije kad bi razmisljao o kitu stavis prvo vecu frgu tipa dellorto 17,5 i posto vidim da ti je dugotrajnost u igri pa neki gusani kit tipa trophy ili jeftiniji dr evo ako ga ima i to je to,po meni je kvacilo nepotrebna investicija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju