Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...kad bi to bilo, datum...??ja sam za...samo se nebum molil u crkvi jer nisam kaotlik al bit cu uz vas...
joj markec...season opening di? U zagorju oje ima 10 ljudi koji vole sutere i nisu im samo prijevozno sredstvo? looolgle...u bedexu je međunarodni meet svake godine za otvaranje sezone di se skupi 2 soma ljudi, ak ocete dodite tam, bila bu tema, nema se kaj topla voda zmišljavat...pokrenul budem uskoro temu za otvaranje sezone za ZGB i siru okolicu, al polako...jos snijeg vani pada i najavljuju debele minuse!
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
kico, znas da je to samo za "bajkere" koji nas lagano odjebeju svake godine jer im skuteri nisu po volji... zato sam htel organizirat neki mali meet za ekipu s foruma... cisti primjer je moto susret u zelini prosle godine koji je tak poznat u hrvatskoj i kak su se posrali kad nisu dali skuterima da ulaze unutra... svaka cast bajkerima, sve vise se dokazuju...
...marko mozemo mi i dalhe ostati u dog za ono sta si rekao, sve 5...radje se poduzim se deckima sa foruma neog ovi hard core bajkeri a bazde na kilometre...
pa ne znam kak ostali imaju iskustva, ali mene to stvarno zivcira...
i mene isto, to su prepuni sebe likovi i mene to ne hebe u zivotu, radje se mi malo prodrajvamo, probrijemo po bertijama, fini grah sa kobajom i terat zajbanciju i znas kako ostalo ide...
pa to i je cilj... da se ekipa nađe dolje, provozamo se po okolici malo, jedan mali krug okolo da se pokazemo malo, zezamo, pojedemo si, popijemo nekaj... radi drustva....ova misa je bila prijedlog, nije to bilo nist obavezno...
...sve 5 i nadam se da ce nas biti dosta radi gusta, zajbancije i svega ostaloga...treba ekipu skupit s foruma da nas bude dost...
zasad bas nisu zainteresirani...
decki dodani ste na popis... ma nebude to neka turbo misa od 2 i pol vure... sitnica malo i blagoslov skutera... a to bude ovisno o vremenu, negdje u 3 mjesecu...
Koliko otp. ima km do MB od zagreba? Nije loša ideja. Skuter nisam vozio od božića, neznam opće dal će se htjet upalit . U 3. mj bi valjda već trebalo bit +10C.
pisi mene markane na popis! sam se nadam da bum s 4,5l stigel do tam!