Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE

<< < (6/39) > >>

ChRiStIaN:
velim, otvorenje sezone ti bude uskoro, planiram vec par dana, sve se bude znalo na vrijeme! Mozemo se mi ovak nac i popit nekaj, nije bed, al za cijeli forum otvorenje sezone za ZGB i okolicu bude USKORO!

marko_AeRoX:
ma to je ovak... mislil sam si da je jos previse zima da se sad nekaj organizira... sto se mene tice... iskoristi ovu temu, pa opicimo tak nekaj veliko. uglavnom, jos nisam odredil ni datum tocno...

doritos:

--- Citat: marko_AeRoX - 27 Siječanj, 2010, 18:19:48 ---kico, znas da je to samo za "bajkere" koji nas lagano odjebeju svake godine jer im skuteri nisu po volji... zato sam htel organizirat neki mali meet za ekipu s foruma... cisti primjer je moto susret u zelini prosle godine koji je tak poznat u hrvatskoj i kak su se posrali kad nisu dali skuterima da ulaze unutra... svaka cast bajkerima, sve vise se dokazuju...

--- Kraj citata ---
...marko mozemo mi i dalhe ostati u dog za ono sta si rekao, sve 5...radje se poduzim se deckima sa foruma neog ovi hard core bajkeri a bazde na kilometre... :)

marko_AeRoX:

--- Citat: doritos - 27 Siječanj, 2010, 18:31:52 ---...marko mozemo mi i dalhe ostati u dog za ono sta si rekao, sve 5...radje se poduzim se deckima sa foruma neog ovi hard core bajkeri a bazde na kilometre... :)

--- Kraj citata ---

pa ne znam kak ostali imaju iskustva, ali mene to stvarno zivcira...

doritos:

--- Citat: marko_AeRoX - 27 Siječanj, 2010, 18:40:48 ---pa ne znam kak ostali imaju iskustva, ali mene to stvarno zivcira...

--- Kraj citata ---
i mene isto, to su prepuni sebe likovi i mene to ne hebe u zivotu, radje se mi malo prodrajvamo, probrijemo po bertijama, fini grah sa kobajom i terat zajbanciju i znas kako ostalo ide... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju