Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE
marko_AeRoX:
--- Citat: doritos - 27 Siječanj, 2010, 18:53:57 --- i mene isto, to su prepuni sebe likovi i mene to ne hebe u zivotu, radje se mi malo prodrajvamo, probrijemo po bertijama, fini grah sa kobajom i terat zajbanciju i znas kako ostalo ide... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa to i je cilj... da se ekipa nađe dolje, provozamo se po okolici malo, jedan mali krug okolo da se pokazemo malo, zezamo, pojedemo si, popijemo nekaj... radi drustva....
ova misa je bila prijedlog, nije to bilo nist obavezno...
doritos:
--- Citat: marko_AeRoX - 27 Siječanj, 2010, 18:58:34 ---pa to i je cilj... da se ekipa nađe dolje, provozamo se po okolici malo, jedan mali krug okolo da se pokazemo malo, zezamo, pojedemo si, popijemo nekaj... radi drustva....
ova misa je bila prijedlog, nije to bilo nist obavezno...
--- Kraj citata ---
...sve 5 i nadam se da ce nas biti dosta radi gusta, zajbancije i svega ostaloga...treba ekipu skupit s foruma da nas bude dost... :icon_thumright:
ChRiStIaN:
ja sam npr u bedexu svake godine sa skuterom i nikad nikakvog sranja... :dontknow:
marko_AeRoX:
--- Citat: doritos - 27 Siječanj, 2010, 19:00:50 ---...sve 5 i nadam se da ce nas biti dosta radi gusta, zajbancije i svega ostaloga...treba ekipu skupit s foruma da nas bude dost... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zasad bas nisu zainteresirani...
doritos:
--- Citat: marko_AeRoX - 27 Siječanj, 2010, 21:01:42 ---zasad bas nisu zainteresirani...
--- Kraj citata ---
valjda dok ne zatopli malo ak nece, nemoraju, mozemo nas 4,5 brijat okolo- uopce nije problem... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju