Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE

<< < (5/39) > >>

jprekrit:

--- Citat: doritos - 26 Siječanj, 2010, 15:55:09 ---...kad bi to bilo, datum...??

ja sam za...samo se nebum molil u crkvi jer nisam kaotlik al bit cu uz vas... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Bumo mi molili za tebe!!!  :headbang:

fic:
ako Bog da dolazim :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

sven_vx:
mozda dodem.. :hello:

ChRiStIaN:
joj markec...season opening di? U zagorju oje ima 10 ljudi koji vole sutere i nisu im samo prijevozno sredstvo? loool

gle...u bedexu je međunarodni meet svake godine za otvaranje sezone di se skupi 2 soma ljudi, ak ocete dodite tam, bila bu tema, nema se kaj topla voda zmišljavat...pokrenul budem uskoro temu za otvaranje sezone za ZGB i siru okolicu, al polako...jos snijeg vani pada i najavljuju debele minuse!

marko_AeRoX:

--- Citat: ChRiStIaN - 27 Siječanj, 2010, 18:03:28 ---joj markec...season opening di? U zagorju oje ima 10 ljudi koji vole sutere i nisu im samo prijevozno sredstvo? loool

gle...u bedexu je međunarodni meet svake godine za otvaranje sezone di se skupi 2 soma ljudi, ak ocete dodite tam, bila bu tema, nema se kaj topla voda zmišljavat...pokrenul budem uskoro temu za otvaranje sezone za ZGB i siru okolicu, al polako...jos snijeg vani pada i najavljuju debele minuse!

--- Kraj citata ---

kico, znas da je to samo za "bajkere" koji nas lagano odjebeju svake godine jer im skuteri nisu po volji... zato sam htel organizirat neki mali meet za ekipu s foruma... cisti primjer je moto susret u zelini prosle godine koji je tak poznat u hrvatskoj i kak su se posrali kad nisu dali skuterima da ulaze unutra... svaka cast bajkerima, sve vise se dokazuju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju