Općenito > Servisi

sprint centar / split od teme o autobilu.

<< < (3/9) > >>

dino gp1:
Što se tiče servisa mogu reći da pretežito čujem samo kritike, nisam sa njima poslovao ali znam dosta ljudi što su išli dole...
A što se tiče zastupništa nemogu ništa sa sigurnošću reći ali ne vjerujem baš da bi sami odhebali piaggio :dontknow:

black-rox:

--- Citat: eladio - 01 Ožujak, 2010, 23:44:05 ---To u piaggiu nikad nije bio uvjet , bar ne primaran, usporedjujuci sa prodajnim rezultatima zanemariv (iako dugorocno je to u vezi bar kakvoj takvoj)..

Radi se o uvjetima u ugovoru ,
dakle o maloj marzi,
lageru koju ti namece sam piaggio ,
marketinskim i slicnim ucjenama na lokalnoj razini gdje oni nesto dogovore i tebe "ugodno" iznenade s nekom fakturom , i slicne stvari... ,
mnogi ti centri rade s minusom ,
uglavnom puno sam toga "cuo" , i znam da svi piaggio centri imaju nesto za rec po bar nekom od tih pitanja... (bar ako nista drugo kazu off the record  :redface: )

e sad, cula kazala, ne mora znaciti da ima nesto u tome,
ali u ovom slucaju rekao bih gdje ima dima ima i vatre  :redface:

--- Kraj citata ---
E pa uvjeti su se malo promjenili nemore više svaka šupa biti servis,ja nisam ništa čuo ja znam cijelu priču točno od početka :hello:

speed:

--- Citat: black-rox - 01 Ožujak, 2010, 23:58:25 ---E pa uvjeti su se malo promjenili nemore više svaka šupa biti servis,ja nisam ništa čuo ja znam cijelu priču točno od početka :hello:

--- Kraj citata ---
ja sam bio par puta,prvi put sve 5,drugi i treci put sve gore i gore,pita mene zenska sta ce meni dijelovi,samo sam joj hladno rekao da doma slazem masinu,a ona mi kaze da njima dovezem da je sigurnije,samo sam se nasmijao,nisam ni bio vise tamo od tad :laughing7:

black-rox:

--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2010, 09:29:36 ---ja sam bio par puta,prvi put sve 5,drugi i treci put sve gore i gore,pita mene zenska sta ce meni dijelovi,samo sam joj hladno rekao da doma slazem masinu,a ona mi kaze da njima dovezem da je sigurnije,samo sam se nasmijao,nisam ni bio vise tamo od tad :laughing7:

--- Kraj citata ---
Meni je tip tamo rekal neka ja pogledam na kompu da ću ja vjerovatno bolje znat,i na kraju šlag na kraju idem ja ća i tip van i sad radi meni derbi,a on pita da šta je to 180ccm 2T ja se počel valjat od smijeha ja njemu kažem ne 4T 250ccm mašina ko od nexusa samo karb on gleda ko tele u šarena vrata,nek se oni drže bicikala to im ide bolje :laughing7:

speed:

--- Citat: black-rox - 03 Ožujak, 2010, 17:31:51 ---Meni je tip tamo rekal neka ja pogledam na kompu da ću ja vjerovatno bolje znat,i na kraju šlag na kraju idem ja ća i tip van i sad radi meni derbi,a on pita da šta je to 180ccm 2T ja se počel valjat od smijeha ja njemu kažem ne 4T 250ccm mašina ko od nexusa samo karb on gleda ko tele u šarena vrata,nek se oni drže bicikala to im ide bolje :laughing7:

--- Kraj citata ---
to onaj s duzom kosom???

pa ja sam im u katalogu trazio dijelove kaj su mi trebali,oni blijedo gledaju,a najjaca mi ona zena,ja im kazem da nece jos tako dugo moc raditi,a ona meni odg " A zasto ste takvo????"

ja se odvalio smijati i odem van

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju