Općenito > Servisi
sprint centar / split od teme o autobilu.
black-rox:
Sprint ti je pušona s njim je gotovo još malo i oni će prodavat samo bicikle :laughing7:
dino gp1:
--- Citat: black-rox - 21 Veljača, 2010, 01:30:46 ---Sprint ti je pušona s njim je gotovo još malo i oni će prodavat samo bicikle :laughing7:
--- Kraj citata ---
Da, čuo sam nešto da su izgubili zastupništvo za piaggio grupaciju...
eladio:
Kako mislis izgubili piaggio ? :o
Iako lako moguće da su oni odjebali piaggio, jer to nisu poslovni uvjeti već više bih rekao da su to poslovne ucjene :toothy11:
Čudno mi sve to :icon_scratch:
black-rox:
--- Citat: eladio - 01 Ožujak, 2010, 22:58:29 ---Kako mislis izgubili piaggio ? :o
Iako lako moguće da su oni odjebali piaggio, jer to nisu poslovni uvjeti već više bih rekao da su to poslovne ucjene :toothy11:
Čudno mi sve to :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Nisu oni ništa odjebali,pogledaj na šta im liči servis,kao i djelatnici koji nemaju tri čiste normalno da su izgubili zastupništvo........
eladio:
To u piaggiu nikad nije bio uvjet , bar ne primaran, usporedjujuci sa prodajnim rezultatima zanemariv (iako dugorocno je to u vezi bar kakvoj takvoj)..
Radi se o uvjetima u ugovoru ,
dakle o maloj marzi,
lageru koju ti namece sam piaggio ,
marketinskim i slicnim ucjenama na lokalnoj razini gdje oni nesto dogovore i tebe "ugodno" iznenade s nekom fakturom , i slicne stvari... ,
mnogi ti centri rade s minusom ,
uglavnom puno sam toga "cuo" , i znam da svi piaggio centri imaju nesto za rec po bar nekom od tih pitanja... (bar ako nista drugo kazu off the record :redface: )
e sad, cula kazala, ne mora znaciti da ima nesto u tome,
ali u ovom slucaju rekao bih gdje ima dima ima i vatre :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju