Općenito > Servisi

sprint centar / split od teme o autobilu.

<< < (4/9) > >>

SPecial:
Pa ja sam mislio da je to normalno.
I ja svaki put pretrazim katalog.
To je za nas musterije. Ja sam im zadnji put objasnjavao razliku SPa matica van ili unutra.

black-rox:
Dobro je ča imaju nas da ih naučimo nečemu xD da to je bil onaj sa dugom kosom :laughing7:

SPecial:
A dobro,ća sad.
Oni su samo trgovci.
Mehanicari su vec druga prica,iako ni oni nisu bog zna ća upuceni.

Pupo:

--- Citat: black-rox - 01 Ožujak, 2010, 23:58:25 ---E pa uvjeti su se malo promjenili nemore više svaka šupa biti servis,ja nisam ništa čuo ja znam cijelu priču točno od početka :hello:

--- Kraj citata ---

Stvar je ta što već neko vrijeme, skoro otkad je piaggio preuzeo aprliju, vlasnici servisa/dućana moraju platiti skutere koji su im na lageru. Nema više onoga ja vama isplatim kad prodam skuter/motor... Frend mi je radio u servisu i kaže masu puta se dogodi da motor moraju prodat ispod nabavne cijene jer su ga dovezli u trgovinu kad je izašao i u međuvremenu nije prodan, cijene su pale i oni su na tome ispushili...

dino gp1:
Ja došao dole da vidim ako možda imaju malossi prirubnicu 45 i traži ženska dobrih pola sata po katalogu i na kraju me pita da kako to izgleda :rofll:

--- Citat: black-rox - 03 Ožujak, 2010, 17:31:51 ---idem ja ća i tip van i sad radi meni derbi,a on pita da šta je to 180ccm 2T ja se počel valjat od smijeha ja njemu kažem ne 4T 250ccm mašina ko od nexusa samo karb on gleda ko tele u šarena vrata,nek se oni drže bicikala to im ide bolje :laughing7:

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju