I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma necu rastavljat, sada je vise-manje ok....ma glupan bio dok sam rastavljo i gleda u sat navuce do 160 kaze vidi ferari j#bote.....i ostane na 160 on vrati prstom na 120 kad ono kazaljka se vraca na 160, kaze vidi kako vuce do 160....
....sto se tice buraza ima 24g da neb neko mislio da je balavac ali mora svuda metat svoje prste i gotovo....najzalosnije ima novog novcatog vxr-a model 2003 nikad rastavljen, mozda koja ogrebotinica tu i tam, u odlicnom stanju
u njemu imas jednu sitnu oprugicu od bakra ili od ceg je vec koja ti vraca kazaljku nazad.....uglavnom,ona ti se prelomila i nece ti ga vracat bas uvjek na mjesto,tj nece ti vise mjerit kako treba tako da ces morat to promjenit.......
onda zamini celere zavrti mu ovog na 160 i zalipi, on ce se veselit (ić će ka ferrari ), a ti ces normalni celer
ja sam imao slican problem kad sam mjenjao dashboard.. skidao sam kazaljke i vracao nazad, al sat mi laze za 10 vise... i nikako nisam mogao to naredit...tako da sam skinio cjelu kontrolnu tablu i sad imam drag volan..
al ona je stojala na 0... i onda kad krecem pocinje lagat za 10 vise..to me izludilo pa sam sve skinio..
ma glupan bio dok sam rastavljo i gleda u sat navuce do 160 kaze vidi ferari j#bote.....i ostane na 160 on vrati prstom na 120 kad ono kazaljka se vraca na 160
Vidiš, ja to na Roxu stalno radim, ovo ko tvoj buraz i uvijek se fino vrati nazad di je bila Rastegnuo sam ju čak na 140 i vratila se normalno na nulu
ma to su sve talijanska smeca,gilera,piaggio itd..........sve sto oni naprave uvjek ode u k***c.......