Tehnički kutak > Garaža

Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky

<< < (11/24) > >>

pralas:
 :icon_thumright:,undertail moze napraviti od obicne kante za veš,kupis kantu za 50kn i onda izrezes kako ti treba najjeftinije i jednostavnije i onda ju obojis u boju koju hoces...

Taaky:
moze li ona od jupola ona bjela..al kako cu ja ispravit jer je ona uvijena..da napravim onaj fini blagi pad..

evo danas zavrsen nosac tablice novi..sad je puno crvcsi metal..tako da je sad ljuljanje svedeno na najmanje ...i moro sam odma jednu fotku i krug..mada je hladno bilo :D ..jako blizzu 0  :laughing7:
[IMG=http://img688.imageshack.us/img688/1918/06042010241.th.jpg][/IMG]

pralas:
pohvale za trud,ali si trebo na undertail staviti ovako ruzno izgleda...jbt kolike vi tablice imate!!!probaj naci ravnu kantu za ves i onda sam taj dio odrezi... :icon_thumright:

Taaky:
meni se ovako svidja..i zbog izgleda a i zbog funkcionalnosti manje ce prskat..a ovaj nosac ce se sad smirglt pa polirat...a table su nam ovolike..sta bi..i ja bi volio manju da imam..a undertail..razmisljam o tome pravo..samo ne kontam kakvu kantu za ves. :laughing3: :laughing3: ...ne moze mi ni jedna naumpast.... ..

pralas:
ili ako plastika nije debela onda probaj malo zagrijati pa saviti...koliko treba! :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju