Tehnički kutak > Garaža
Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky
Taaky:
pa bice..iduce sezone..jer ne isplati mi se u ovog ulagat..kolko god ulozim..nego dobit preko 1k km za njega...tako da ..ostaje serijala..a iduce sezone ce lec ..gillera runner 98"god ;D
pralas:
hehe,tak treba kazu da te starije gilere idu najbolje...hoce biti neki base tuning ili nesto jace?
Taaky:
ako mislis na gilleru..tu cu isto odradit neki lagani styling..i spucat kakav spuh ..i sta jos naleti..a onda kasnije i kit neki ..pa ono kako ide :D...sad ocu da ovog jos uradim..da mogu da dobijem sto vise za njega...da bar dobijem 1k ..jos cu ja u njega ulozit..uzeo sam ziku vrijednu 200km ..pa ce ubrzo ugradnja svega toga..
pralas:
hehe,tak treba prvo spuh i onda ces vidjeti da li ce ti to biti dovoljno ako ne,onda karb kit... :icon_thumright:
Taaky:
naravno...mislio sam i na ovog ..al ne isplati mi se ..tako da necu nista ovog dirat..jer trosi smijesno..sa rezervarom od 6km predjem cca 200i kusur kilometara :D ...a fino ide...zna li ko od cega mi mogo napravit undertail..i da li bi valjao u mat crnoj ili u crvenoj boji kao sto je i ostatak plastika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju