Tehnički kutak > Garaža
Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky
Taaky:
Pozdrav drustvo..odlucih i ja da predstavim svoj mali motoric..jer cu ostat aktivan na ovom forumu ..9mj.2008 godine napravljen trajno registrovan ..kad sam ga kupio od tetke imao je 2000km..sad vec ima skoro 5000 km ..i dalje je kao nov.kad sam ga dobio ..od opreme ima nesto malo alarm..(aktivira se na blizinu-i dodir ) daljinsko paljenje... .. naprijed je disk ..nazad dobos ..... onda sto mi se ne svidja je kad upalim zmigavac pisci sirena ..od njih ..pa to ubi (toga se ubrzo rjesavam).. felge 10" ..duro gume (fabricke ..ubrzo ce se mjenjat) .....ja sam prezadovoljan .. evo jos slike
evo mali update..nista se nije puno radilo..stavio sam diode na pozicije... jako mi se svidja..ubrzo cu radit neonku i mozda malo zike ..sto je stari izvadio iz auta ..lupa pravo.. vtrek neki zvucnici
http://slike.hr/slike/photo167_6d8df.jpg.html
http://slike.hr/slike/photo168_15350.jpg.html
Evo ga danas kupljena neonka za malo cuninga ... bjelo svjetli ..meni se pravo dzasvi..ubrzo ce bit ugradnja ..dok malo skontam kako gdje sta..samo trebam jos ubacit prekidac i osigurac ..i da je stavljam evo slike
odma sam ja to steko na akumulator da vidim kako frcera
Evo ga danas sam postavio neonku..bjela je..i stala ja tamam ispod ..namucio sam se pravo..jer kod rodice nema alata ..a garaza velka..dala dushu za radove ..rupe sam busio tako sto sam uzeo onaj spicasti saraf..i nabijo onim makazama za travu.. nije bilo drugog rjesenja..pa sam izgubio sat vremena,,sto sam skido onu plastiku...konto da cu lakse stavit..al nisam mogo doc do jednog sarafa..moro pola prednji plastika skinut..tako da sam lezo 2 sata pod motorom..i napokon sam je stavio..jos da je bio neki muskarac da malo pomogne a ne rodica..koja nezna ni cuvat kako bog zapojveda al et....jos mi je sutra ostalo da fino provuc kablove..da se nevide..i sakrijem prekidac
danas je zavrseno sve sa neonkom..sve sam zice fino poslozio da se nevide...bilo je dosta posla..gurema prava je bila..da zice fino provucem morao sam pola motora rastavit..skino sam cic ..gepek..dole plastike oko akumulatora..i neku plastiku ipod cica..pa sam tu plastiku moram na jednom mjestu ..malo zagrijavat..da mogu provuc prekidac..al konacni rezultat je fenomenalan..nije mi zao ni trunke potrosenog vremena..odma sam ga morao izvuc uslikat i provozat malo..
.. sutra kupujem onu led traku..pa cu pravit nesto ko angel eye.. a onda uzimat potreban alat..pa na poliranje do sjaja neki djelova
zlatko25:
Nisi trebao lemiti žicu na osigurac, za to postoje faston stopice, imas one s plastcnom izolacijom i mila majka.
Taaky:
ma nema veze..samo nek frcera..meni je super...
Taaky:
da vas pitam nesto...kako cu far otvorit..oce li se istopit ..ako ga u rernu stavim malo..jer ipak nije to kvaliteta kao u auta
vx:
ako si već išao "kititi skuter" mogao si to učinit s ledicama, neki veći kamenčić i pukne neonka
btw. pripremi se za komentare vezane uz neonku :icon_biggrin: negativne naravno.......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju