Tehnički kutak > Garaža

Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky

<< < (2/24) > >>

fic:

--- Citat: vx - 23 Siječanj, 2010, 01:10:04 ---ako si već išao "kititi skuter" mogao si to učinit s ledicama, neki veći kamenčić i pukne neonka

btw. pripremi se za komentare vezane uz neonku  :icon_biggrin: negativne naravno.......

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

BoLT3K:

--- Citat: vx - 23 Siječanj, 2010, 01:10:04 ---ako si već išao "kititi skuter" mogao si to učinit s ledicama, neki veći kamenčić i pukne neonka

btw. pripremi se za komentare vezane uz neonku  :icon_biggrin: negativne naravno.......

--- Kraj citata ---
Neonke ? Pa stidi se bolan  :toothy12: :toothy12:
Seljo tuning  :icon_tongue: . Zezam se naravno, ako ti zelis takav styling, onnda sasvim uredno izgleda. Imas moju podrsku  :frajer:

wonderkid:
meni neonka je cool na skutu jedino ako je plave ili zelene boje ili mix te dvije boje

marko_AeRoX:

--- Citat: Taaky - 22 Siječanj, 2010, 18:57:05 ---da vas pitam nesto...kako cu far otvorit..oce li se istopit ..ako ga u rernu stavim malo..jer ipak nije to kvaliteta kao u auta

--- Kraj citata ---

nebi smjela... probaj sa fenom proc di ti je kit... inace ce se grdo najebat... govorim iz iskustva...

Taaky:
za neonku na skutu ja to podrzavam skroz ..super izgleda..al na autu prezirem je ..ruzno izgleda...danas sam uzeo led traku..i uradicu to unutar fara...nekako probat nesto odradit..oko konstrukcije fara...da vas pitam ...moze li se ova traka rezat..pa stavit je na drugo mjesto... i to ce biti to sto se tice rasvjet na motoru..za koji dan uzecu smirgl papir ..pa polirat do sjaja nogare i mozda viljusku..ima li neko sliku ko je poliro viljusku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju