Tehnički kutak > Garaža
Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky
BoLT3K:
--- Citat: Taaky - 24 Siječanj, 2010, 20:06:32 ---za neonku na skutu ja to podrzavam skroz ..super izgleda..al na autu prezirem je ..ruzno izgleda...danas sam uzeo led traku..i uradicu to unutar fara...nekako probat nesto odradit..oko konstrukcije fara...da vas pitam ...moze li se ova traka rezat..pa stavit je na drugo mjesto... i to ce biti to sto se tice rasvjet na motoru..za koji dan uzecu smirgl papir ..pa polirat do sjaja nogare i mozda viljusku..ima li neko sliku ko je poliro viljusku
--- Kraj citata ---
Pretrazi malo
Imas po forumu i poliranje viljuski i slganje tog osvjetjenja unutar fara :icon_thumright:
marko_AeRoX:
za LED far imas moju temu negdje u stylingu... potrazi...
za ove cijevi nisam siguran dal se daju rezati, za one SMD trake znam da se daju... nego, daj reci kolko si platio tu cijev? to je 24 cm?
Taaky:
ja sam je kupio za 10 km 24 cm .. savitljiva..gumirana..nemoze joj nista
marko_AeRoX:
--- Citat: Taaky - 24 Siječanj, 2010, 20:51:08 ---ja sam je kupio za 10 km 24 cm .. savitljiva..gumirana..nemoze joj nista
--- Kraj citata ---
a ja nabavim takve za duplo manje :icon_thumright: da sam znao da trebas... jeftinije bi prosao...
Taaky:
a ti si iz hrvatske..jos su ovo najeftinije sto sam mogo nac..bilo ih je po 15-20 km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju