razradio sam cijeli plan dvojica na mjesalicu, jedan kolica, drugi kante nosi gore, treci pravi lad ostalima, ostali lopataju.......dizete meni vilu na moru....garantiram dobru definiciju, extremnu snagu te povecanje mase....sve za 0kn...interesirani na pm

Menikusi kao svojevrsni kontrolori trenja između kostiju u koljenu donose manje fatalne ozljede, iako bolne i neugodne, a često su posljedica ozljede ligamenata koljena. Predstavljaju dio koljena koji se najčešće ozljeđuje. Nalaze se sa vanjske i unutarnje strane svakog koljena. Ozljede najčešće nastupaju pri jakom i naglom zavrtanju koljena.Vrlo često prati ozljede prednjeg križnog ili medijalnog ligamenta koljena. Često se sa puknutim ili oštećenim meniskusom osoba može čak i normalno kretati ali vec nekoliko dana nakon ozljede može doći do ukrućivanja i oteklina, nakupljanje tekućine i naravno boli. Kad posjetite doktora, on će vas vjerojatno uputiti na RTG snimanje ili MR....Lakse ozljede lijece se mirovanjem, hladnim oblozima, analgeticima...no kod tezih slucajeva bit će potrebna operacija, imobilizacija i nakon toga neizbježna rehabilitacija...Ozljede koljena kreću se od najjednostavnijih uganuća koljena, preko istegnuća pa sve do ozljeda važnijih dijelova koljena kao što su meniskusi ili ligamenti.
...pretpostavljam da si samo istegnuo, zanima me dali ti je nateklo koljeno, dali je toplo kada dotaknes ili se crveni...dali mozes napraviti potpunu amplitudu pokreta (ispraviti nogu), mozes li stati na nogu, dali ti kleca noga.....