Tehnički kutak > Tuning skutera

TP Due+ vs. TPR

<< < (9/20) > >>

runner_sp180:
TPR sigurno. sta sada ako na ovom imas specijale. ako ti se da svaki dan 15 min nateravat s njime samo kako bi ga zagrijo onda jos nekako i da, ali naravno svi peglaju na ladno tako da i ako ga uzmes sigurno ces busit specijale zbog nedostatka kita kod zagrijavanja i svog nestrpljenja.. uzmi alu kit zagrijes par minuta 5max obidi kilometar lagane voznje i kasnije deri koliko te volja i na miru si... ne vidim zasto bi kit zaribo osim ak ti nije nimalo stalo

doritos:
...TPR...definitivno, due trazi dooosta hladjenja i po ljeti se svako malo pregrijava kad je opcenito najveci gust se ganjati al kad stanes u guzvu a nemres po rinzolu pa gas,, koci, pa opet gas,koci itd...dok tpr netrazi tolko hladjenja, dosta jaku mjesavinu i nemas brige, bar ja tako to gledam...kad rikne , rikne hitit ga u smece i kupit dr evo naturpijati i vozi se  :icon_biggrin:...sve je to kolo srece...

gumy:
slažem se sa svim što je alfa napisao, opet dosta toga ovisi o auspuhu, na tpr bi stavio c16 i to je to, ovo sve preko je forsiranje koje jako skraćuje vijek trajanja, obavezno radilicu s 12mm igličastim i ak se dobro uštela i nebudeš maler dosta ćeš se voziti

robert:

--- Citat: gumy - 23 Siječanj, 2010, 04:01:18 ---slažem se sa svim što je alfa napisao, opet dosta toga ovisi o auspuhu, na tpr bi stavio c16 i to je to, ovo sve preko je forsiranje koje jako skraćuje vijek trajanja, obavezno radilicu s 12mm igličastim i ak se dobro uštela i nebudeš maler dosta ćeš se voziti

--- Kraj citata ---
istina, klip za tpr minarelli je istih dimenzija kao za piaggio 47,60! mislim da bi trebao pasati :dontknow:

GRPJ:
uff, početak je više padao na Dujeta, ali sad vidim da je TPR u prednosti...Znam nemogu sad obećat da ću baš svaki put ga zagrijavat 5 min. ili više...ali nastojat ću se potrudit da tako bude, jer nije mi svejedno da bacim 200 eura bezveze...još ću morat razmislit šta će bit najbolje od te dvojice...ali sam vam i dalje zahvalan što ste se podrudili objasnit sve i ako neko ima još nešto za dodat, neko iskustvo ili tako nešto neka slobodno napiše... :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju