Tehnički kutak > Tuning skutera
Tecnigas NextR vs. LeoVince TT vs. LeoVince ZX
marin18:
ako je serijala ja bi radije stavio nextR ili zx-a,naravno crom
aprilia area 51:
--- Citat: marin18 - 27 Siječanj, 2011, 20:40:30 ---ako je serijala ja bi radije stavio nextR ili zx-a,naravno crom
--- Kraj citata ---
i ispo budala...oprosti na izrazu ali tak je...yasuni super radi na serijali...i kad got pozeli neki base kit opet ima auspuh koji ce odlicno dogovarat na to...i jos je spram ova 2 par duplo kvalitetni...
cvele60:
--- Citat: aprilia area 51 - 27 Siječanj, 2011, 20:49:19 ---i ispo budala...oprosti na izrazu ali tak je...yasuni super radi na serijali...i kad got pozeli neki base kit opet ima auspuh koji ce odlicno dogovarat na to...i jos je spram ova 2 par duplo kvalitetni...
--- Kraj citata ---
I mora da bude...obzirom da je i duplo skuplji... :icon_biggrin:
oliver:
niko ni je spomnuo yasuni rec je o extra i zx koji je bolji znaci ne kako sto kazu svi tu se negde ta dva spuha nego ko je bolji nema veze za to koji je skuplji ili koji je losijem kvaliteta bito mi je koji je bar za nijansu jaci
roxyy:
ja sam stavio polovnoga zx-a na sr novi i nije loš dobio sam puno bolje ubrzanje i krajnje 5-10 neznam točno ...ako misliš uzimat extru ili zx-a uzimaj polovnoga jer je previše dat za zx-a novog oko 1200 do 1400 kako gdje(u hr) jer možeš uzet yasunia r novog za te pare
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju