Tehnički kutak > Tuning skutera

Tecnigas NextR vs. LeoVince TT vs. LeoVince ZX

<< < (4/9) > >>

animatrix:
kontam da trek nije koljac ko ovaj R gore ^^  :icon_biggrin: mmario je slagao trekove na chinarellije i isli su, i mislim da jos idu  :icon_scratch:  :laughing7:

Kamba:

--- Citat: B.E.G.A - 27 Siječanj, 2011, 20:05:46 ---Prodam ti ja svoj Yasuni R  :icon_thumright:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43192.0.html

--- Kraj citata ---
...mislim da bolje od ovog ne možeš proć..ovo je nov auspuh...a predivan i najjači za serijalu... :icon_thumright:

animatrix:
od navedenih auspuha ja bih uzeo beginog R-a, trajao on meni 10 il 20k karike me dodju 2 porcije cevapa  :frajer:

Kamba:

--- Citat: animatrix - 27 Siječanj, 2011, 20:08:21 ---od navedenih auspuha ja bih uzeo beginog R-a, trajao on meni 10 il 20k karike me dodju 2 porcije cevapa  :frajer:

--- Kraj citata ---
  :laughing7: :laughing7:

...ja bi definitvno uzeo Beginog...a jel paše to na njegov Kimco bez prepravki... :icon_scratch:

aprilia area 51:
za tog kimca...definitvno begin yasuni...jer dat ces za nexta ili zx a oko 800 900 kn a ovjde dobijes za 1000 jedan od najvalitetnih spuhova i tu jos kao nov...

a ovaj drugi za piaggio...uzmi ginaelli extra....trek je lose kvalitete...a extra jako dobro radi na seriskoj pia makini...i kvalitetna je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju