Tehnički kutak > Tuning skutera

Tecnigas NextR vs. LeoVince TT vs. LeoVince ZX

<< < (6/9) > >>

MIKSETA:
Kod nas u MK nema nigde da kupis yasuni osim da porucis iz inostranstva koliko ja znam  :redface:

Oliver brate zemi si Giannelli Reverse koj e pojak od Extra i ZX...ce ti raboti dobro na fabricki klip i cilindar i ako planiras da stavis base kit Malossi Sport,Polini Sport togas ce si imas obezbedeno i dobar auspuh za kitot  :icon_thumright:
Ja glasam za Reverse...

Ispricavam se sta sam napisao na makedonski ali da me bolje razume posto je i oliver makedonac  ;D

roxyy:
pa kad bi uzimo yasunia uzo bi ga tu preko foruma jer da ga ima u nas došo bi preko 2 hilje

oliver:
ljudi vi mene ne svatate ja trazim auspuh za 50cc ali da izvadim max od serijala znaci nije mi bitno dali je kvalitetni ili jeftini nego samo da ima dobre performanse a za revers necu posto za njega znam koliko moze da se dobiti na serijala i nisam zadovolan od nega posto toj je spuh proektovan za 70cc nije za serijala ,ali zato se dvoumim okolu extra i zx ovih dva spuha odlicno rade na serijala samo me zanima koji je mrvicu jaci, za extra znam koliko daje na 50cc i me iznenadilo to ali za zx neznam i zato pitam dali zx po performanse je bolji ili losi samo to me zanima

Kamba:
Uzmi Zx-a i ne kompliciraj! Sad tu gledas neke nijanse bez veze!

oliver:
miroslav ti imas zx koliki ti ide skuter na kilometrazu i koji set up imas ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju