Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Problem sa papirima motora  (Posjeta: 6702 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline robertbahcic

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: Se raspo odavno
  • MojSpuh: Potrulio
Odg: Problem sa papirima motora
« Odgovori #40 : 09 Veljača, 2010, 21:29:07 »
frend je saznao stari mu je inspektor neki pa mi je saznao covjek zivi na adresi koja je u papirima ali nema prijevljen telefon niti ga je imao sad cu jedan dan kad uhvatim vremena otici tamo pa cu vidjet
KO KOČI GUBI !!!

Offline robertbahcic

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #41 : 07 Srpanj, 2010, 14:43:35 »
ovako meni je skuter u među vremenu ukraden i policija ga je nasla ali je sada problem sto ga nemogu podic na policiji, bio sam kod vlasnika koji je u knjizici zadnji ali on je prodao skuter dalje i dosao sam do zadnjeg kupca skutera koji ima sve kupoprodajne ugovore ali nije u knjizici , sada je problem sto on ne zeli samnom otici na policiju , niti nezeli otici samnnom do javnog biljeznika kako bi napravili novi kupoprodajni izmedu njega i mene , ako je tko imao takav slican slucaj sa papirima zamolio bih da mi bilo kako pomogne ;)
KO KOČI GUBI !!!

Offline alfist159

• Tržnica : (+27)
  • forumski skuteraš
  • Honda Helix
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Honda Helix CN250
  • Moja Kaciga: Zaštitna
  • MojSetup: Bude...
  • MojSpuh: Sadomazođubrilović
« Odgovori #42 : 07 Srpanj, 2010, 15:36:46 »
E to ti je to o čem su ti svi pričali! Zaboravi na skuter, da bi ga podiga moraš platiti ležarinu, a toga se sigurno skupilo. Inaće, do sad sam promijenija oko 20-ak skuter, samo 1 je bija na mene i samo jedan sam uzima od tipa koji nije bija u papirima a bez ugovora (desilo mi se što i tebi, onaj koji je bija u papirima nije tija prepisati jer je ovaj nabija njemu kazne i taj spor se još vodi!!!), sve ostale sam uzima bez ugovora većinom ali od vlasnika koji je bio u papirima i nije bilo problema mada to ne savjetujem, ali eto ja ih često minjan pa mi se ne plaća papirologija svaki put. Teebi savjetujem da odeš kod onog vlasnika koji je bija 1. u papirima i da on da ugovor na tvoje ime a da se ovi svi zaborave... Teoretski sad po motor može poći onaj ko ima zadnji ugovor i ti tu ne možeš ništa...  :o

Offline robertbahcic

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #43 : 07 Srpanj, 2010, 15:47:22 »
Znaci ovaj covjek koji je zadnji registrirao motor koji je u knjzici vozila on moze na mene prepisat motor ili ???
KO KOČI GUBI !!!

Offline alfist159

• forumski skuteraš
  • Honda Helix
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #44 : 07 Srpanj, 2010, 18:06:13 »
Znaci ovaj covjek koji je zadnji registrirao motor koji je u knjzici vozila on moze na mene prepisat motor ili ???

Nije bas u potpunosti legalno ali može... Osim ako je skuter jači od 50 kubika i plaćen je porez na temelju kupoprodajnog, tada ne može, motor je onda evidentiran na drugo ime... Znači ako je 50-ka odi kod zadnjeg vlasnika u knjižici i ako je on voljan napravite novi ugovor...

Offline robertbahcic

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #45 : 07 Srpanj, 2010, 21:37:15 »
Skuter je aprilia sonic i 50 kubika je ali mi je mali problem sto je meni inspektor iz policije dao informacije da je motor prodavan dalje poslje zadnjeg vlasnika koji je u knjizici i prometnoj i rekao mi je da su to jos dva covjeka koji su radili kupoprodajni ugovor a sad neznam dal da probam napravit onda sa zadnjim vlasnikom u knjizici ili da nesto drugo kemijam ?
KO KOČI GUBI !!!

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #46 : 08 Srpanj, 2010, 00:01:58 »
ja bi im svima poslo policiju doma  :toothy12:

pa mislim kako se mogu tako neodgovorno ponašat svi skupa, i onda kad precvikaš brojeve na rami ti si kriv  :toothy3: :toothy11: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ja bi našao zadnjeg vlasnika u knjižici i na mup s njim pa nek se on onda dogovara s njima
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline alfist159

• forumski skuteraš
  • Honda Helix
« Odgovori #47 : 08 Srpanj, 2010, 09:31:29 »
Skuter je aprilia sonic i 50 kubika je ali mi je mali problem sto je meni inspektor iz policije dao informacije da je motor prodavan dalje poslje zadnjeg vlasnika koji je u knjizici i prometnoj i rekao mi je da su to jos dva covjeka koji su radili kupoprodajni ugovor a sad neznam dal da probam napravit onda sa zadnjim vlasnikom u knjizici ili da nesto drugo kemijam ?

Onda nemoj sa zadnjim vlasnikom raditi ugovor jer ćeš dobiti kaznenu prijavu za krivotvorenje službenih isprava, nego nađi te koji imaju kupoprodajne ugovore i sa jednim od njih to riješi, mada ne razumin što tog majmuna koji ti je proda skuter bez papira ne uzmeš za uho i nek on to riješi, ipak je on tu zabrlja!

Offline neven92

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • 095-542 82 44
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: runner
  • Moja Kaciga: takachi tk-110x
« Odgovori #48 : 08 Srpanj, 2010, 09:37:41 »
treba takve stvari odmah rijesavati,jer evo svima primjer kaj se poslije dogodi,kak su ljudi pokvareni... :jerk:
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...
eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao