Općenito > Propisi

Problem sa papirima motora

<< < (7/10) > >>

robertbahcic:
a neznam sto ce mu policajac reci na to ali znam da kada se prodaje motor koji nije registriran isto treba kupoprodajni napraviti kako bi ga mogao registrirat

robertbahcic:
evo danas zvao telefonski imenik da saznam broj covjeka te mi zena kaze nema tog prezimena a ni imena na toj adresi niti je bilo a doma na vrata nisam uspio stic zbog skole  :'(

Mislav46:

--- Citat: Tino22 - 21 Siječanj, 2010, 17:47:47 ---Da se i ja uključim malo u ovu raspravu :icon_biggrin:
frend isto kupio od jednog frenda lunu a ovaj njegov frend je kupio od nekog klinca..
Prijepis nije napravljen uopće i šta je još i najsmiješnije frend ima samo račun i onaj papir gdje piše sve o skuteru (to je valjda za tehnički). Nije skuter nikad ni bio regan ni ništa..
Neće ga valjda nikad ni regat,bar tak kaže, samo neznam šta će reći policajac kad vidi da ovaj nema ni prometne ni ništa da dokaže da je on vlasnik skutera.. ;D

--- Kraj citata ---
nece mu nista reci, napisat ce mu kaznu za neregistriran motor, vjerojatno tehnicki neispravan....

Nyzvo:

--- Citat: robertbahcic - 21 Siječanj, 2010, 18:05:19 ---evo danas zvao telefonski imenik da saznam broj covjeka te mi zena kaze nema tog prezimena a ni imena na toj adresi niti je bilo a doma na vrata nisam uspio stic zbog skole  :'(

--- Kraj citata ---

zovi mup

robertbahcic:
a sto da ih tocno pitam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju