Općenito > Propisi

Problem sa papirima motora

<< < (10/10)

robertbahcic:
Skuter je aprilia sonic i 50 kubika je ali mi je mali problem sto je meni inspektor iz policije dao informacije da je motor prodavan dalje poslje zadnjeg vlasnika koji je u knjizici i prometnoj i rekao mi je da su to jos dva covjeka koji su radili kupoprodajni ugovor a sad neznam dal da probam napravit onda sa zadnjim vlasnikom u knjizici ili da nesto drugo kemijam ?

Iwo SR Tuono:
ja bi im svima poslo policiju doma  :toothy12:

pa mislim kako se mogu tako neodgovorno ponašat svi skupa, i onda kad precvikaš brojeve na rami ti si kriv  :toothy3: :toothy11: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ja bi našao zadnjeg vlasnika u knjižici i na mup s njim pa nek se on onda dogovara s njima

alfist159:

--- Citat: robertbahcic - 07 Srpanj, 2010, 21:37:15 ---Skuter je aprilia sonic i 50 kubika je ali mi je mali problem sto je meni inspektor iz policije dao informacije da je motor prodavan dalje poslje zadnjeg vlasnika koji je u knjizici i prometnoj i rekao mi je da su to jos dva covjeka koji su radili kupoprodajni ugovor a sad neznam dal da probam napravit onda sa zadnjim vlasnikom u knjizici ili da nesto drugo kemijam ?

--- Kraj citata ---

Onda nemoj sa zadnjim vlasnikom raditi ugovor jer ćeš dobiti kaznenu prijavu za krivotvorenje službenih isprava, nego nađi te koji imaju kupoprodajne ugovore i sa jednim od njih to riješi, mada ne razumin što tog majmuna koji ti je proda skuter bez papira ne uzmeš za uho i nek on to riješi, ipak je on tu zabrlja!

neven92:
treba takve stvari odmah rijesavati,jer evo svima primjer kaj se poslije dogodi,kak su ljudi pokvareni... :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju