Općenito > Propisi
Problem sa papirima motora
robertbahcic:
Evo ovako kupio sam motor od frenda sa kvarta a on ga je kupio od drugog frenda prije par godina , e sad je problem to sto ni jedan od njih nije napravio prijepis motora i neznam kako bih dosao do vlasnika ja imam i knjizicu i prometnu dozvolu motor je registriran zadnji put 03.09.2005 godine pa ako netko zna bio bih zahvalan :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Mislav46:
u knjizici pise njegovo ime, nadi broj telefona i odi prepisi ga.....nemogu vjerovat kak to kod nas niko ne prepisuje, imam legu 4-5 motora promjenio i to sve zamjene, tipa jedan drugom uvaljuju, ja bi vam sve pokro prepiso na sebe i prodao :toothy10:
robertbahcic:
Sto u slucaju da nemogu naci covjeka na kojeg glasi motor ???
mario_f15:
--- Citat: robertbahcic - 20 Siječanj, 2010, 20:17:10 ---Sto u slucaju da nemogu naci covjeka na kojeg glasi motor ???
--- Kraj citata ---
moras ga naci....nema ti druge.
samo on moze prepisat s tobom
i to ako bude htjeo...samo njegova dobra volja... :dontknow:
Mislav46:
--- Citat: robertbahcic - 20 Siječanj, 2010, 20:17:10 ---Sto u slucaju da nemogu naci covjeka na kojeg glasi motor ???
--- Kraj citata ---
ne postoji na ovom svijetu sta se nemoze, svaki prekrsaj koji ti sada pocinis stize njemu na adresu, mislim neznam kak si to on uopce dopustio al ajde ima svakakvih ljudi, imas ime i prezime to ti je dovoljno da ga nades....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju