Općenito > Propisi
Problem sa papirima motora
robertbahcic:
a bash i nisam upoznat sa tim stvarima prijepisa i zakonom tak da neznam bash puno o tome
Mislav46:
--- Citat: robertbahcic - 20 Siječanj, 2010, 20:35:15 ---a bash i nisam upoznat sa tim stvarima prijepisa i zakonom tak da neznam bash puno o tome
--- Kraj citata ---
zato uzmite odvjetnika, to vam je 500kn/h, pa ko ziv ko mrtav :toothy10:
....neznam kako ga samo mislis registrirat kad nije na tvom imenu....
Iwo SR Tuono:
a majketi :toothy12:
Ja sam trći vlasnik svom ditechu, a ovaj šta ga je drugi vozio nije ga ni prepisao na sebe već ga je dobio od svog susjeda pod račun il šta ti ja znam, al ok je taj susjed na kojeg je bio scoot pa se dalo riješit papire...
a gledao sam bio i jednog aeroxa, znači SEDMI vlasnik a u knjižici tek drugi ::) sad lijepo papire u ruke i saznaj čiji je motor i prepiši ga i još čovjeku plati ćevape i pivu
robertbahcic:
imam ja tu knjizicu i prometnu sam sto je ta adresa prije 5 god sad neznam jel covjek tamo zivi ili je promijenio pribivaliste a probat cu doci do njega pa cemo vidjet meni nista drugo ne pada na pamet
Mislav46:
--- Citat: robertbahcic - 20 Siječanj, 2010, 23:38:03 ---imam ja tu knjizicu i prometnu sam sto je ta adresa prije 5 god sad neznam jel covjek tamo zivi ili je promijenio pribivaliste a probat cu doci do njega pa cemo vidjet meni nista drugo ne pada na pamet
--- Kraj citata ---
nazoves ovog od kog si kupio i pitas ga za vlasnika....kako ti je uspio prodat nesto sto nije u njegovom vlanistvu :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju