Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
gilera icee spulja leo v. tt variomat malosi i sada kaj dalje ja bi neki base kit stavil na nju pa bi molio iskustva tj. preporukenakaj kaj bude solidno jurilo i trajalo raspišite se pomozite starom sa malim i sporim
da obavezno bar 17.5 frgu al bilo bi pozeljno i 19 jer je AC.sto se tice spuha to je sranje bolje si nabavi neki polovni al malo jaci spuh.
Citat: P.A.L.A.C - 11 Srpanj, 2007, 11:42:30da obavezno bar 17.5 frgu al bilo bi pozeljno i 19 jer je AC.sto se tice spuha to je sranje bolje si nabavi neki polovni al malo jaci spuh.Dosta je 17.5.Ne pregrijava se dizna oko 80-82 i nikakvih problema.Preradis za silu hladenje.Imas sve o mom motoru pod projektima.I ja i kolega se vozimo sa 17.5 i nikad nikakvi problemi i kad je vani 35+.
Citat: Benjamin - 11 Srpanj, 2007, 12:40:34Citat: P.A.L.A.C - 11 Srpanj, 2007, 11:42:30da obavezno bar 17.5 frgu al bilo bi pozeljno i 19 jer je AC.sto se tice spuha to je sranje bolje si nabavi neki polovni al malo jaci spuh.Dosta je 17.5.Ne pregrijava se dizna oko 80-82 i nikakvih problema.Preradis za silu hladenje.Imas sve o mom motoru pod projektima.I ja i kolega se vozimo sa 17.5 i nikad nikakvi problemi i kad je vani 35+.ma ne kazem ja to ima i moj frend na stalkeru 17.5 full base setup, al ako moze uzet 19 zasto ne
što je po vama bolje malossi gus ili tt dakle brže bolje i trajnije
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...