Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 - Variomat, Kvacilo I Kit
iosredecki:
a nije serijski...neznam ni sam :P
znam da sam kupoval 16x13 i da su pasale unutra..
iosredecki:
pozdrav ljudi... evo proslo malo vremena... kupio sam Malossi centralnu žutu oprugu i stavio je.. te RMS rolcie 5.5g.. i skuter ide ko lud.. i u brdo i po ravnici... zadovoljan sam..
nego sad.. ako može netko pomoć da mi kaže di se na Aprili ispusti ulje s mašine i dodaje novo... nemogu nač nigdje... minareli mašina je...
gledao sam neke slike na netu da ima iza kuplunga navodno neki šaraf pa da tamo al neznam baš...
frki22:
--- Citat: iosredecki - 13 Ožujak, 2012, 18:22:49 ---pozdrav ljudi... evo proslo malo vremena... kupio sam Malossi centralnu žutu oprugu i stavio je.. te RMS rolcie 5.5g.. i skuter ide ko lud.. i u brdo i po ravnici... zadovoljan sam..
nego sad.. ako može netko pomoć da mi kaže di se na Aprili ispusti ulje s mašine i dodaje novo... nemogu nač nigdje... minareli mašina je...
gledao sam neke slike na netu da ima iza kuplunga navodno neki šaraf pa da tamo al neznam baš...
--- Kraj citata ---
misliš ulje prijenosa, evo tu je shema poklopca
http://www.apriliagenuineparts.co.uk/component-sr-50-h2o-1997-2000-transmission-final-drive-4668.php
igor.sb:
:dontknow:
i po shemi ne vidi nist, s donje strane bloka kod zadnjeg tocka ima saraf, na koji ispusti ulje, a s gornje strane di je plasticni ''cep'' naspe 110ml kako i pise na bloku
btw...jog mu je vec objasnio u nekoj temi
iosredecki:
a da danas mi je objasnio u drugoj temi i istočio sam ulje van.. bilo je crno :P
a kasnije idem kupiti sae 75W-90 kao si mi forumaši rekli i idem stavit.. navodno ide 1,3 dcl..
nego još jedno pitanje.. kako znati dal je remen istrošen.. gdje kupiti novog i koje dimenzije uopće ?? :dontknow: :dontknow:
skut je di-tech,minarelli i iza je kuplung Malossi !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju