Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 - Variomat, Kvacilo I Kit
Aeroth:
Ovako, buduci da planiram napraviti neki tuning, zanima me par stvari...
Kao prvo da ne bude zabune, motor je Aprilia SR 50, vodeno hladenje, 2006 god. verzija s karburatorom.
Krenimo od variomata:
Vidim da svi preporucaju Malossi Multivar 2000, ali sam takoder primjetio da nema bas puno onih koji su stvarno probali Polinijev variomat....
Ja sam u planu imao uzeti Polini Speed Control ili Polini Kit Hi-Speed, pa me zanima sta mislite o tome.
Jos me zanima koja je razlika izmedu variomata sa 6 ili 9 rulina(sta se konkretno dobije s tim).
Sto se kvacila tice...
Za kvacilo se nisam previse informirao ali bi volio kad bi mi mogli dati neki savijet....razmisljao sam uzeti Polini Speed Clutch 3G ili Polini Speed Clutch 3G For Race.
Kit:
Kit mi je zadnji u planu, jer treba skupiti para za sve to :P
Sa kitom sam mislio mjenjati i radilicu ako je potrebno....(nadam se da nije, motor sad ima 9000km)
Ugl...kako se u Puli otvorila jedna trgovina za moto djelove(BiMoto), vidio sam da imaju dosta velik izbor proizvoda, ali...
Od kitova imaju RMS, koji bar po cijeni nije ni blizu Poliniju, Malossiju ili TP-u....sad me zanima koliko se to isplati stavljati na motor, tj kakva je kvaliteta tih kitova u usporedbi s drugim proizvodacima.
To je za sad to...ako mi jos sta padne na pamet cu pitati, hvala unaprijed! :icon_biggrin:
Aeroth:
Dajte ljudi, help! xD
R@kija:
gle nemoj uzimat polini vario zato kaj ga niko nema,uzmi malossi multivar 2000,malossi kevlar remen(tak ga moras promjenit na 10000),i to je to
kvacilo ti netreba na serijali,samo kupis set federa za serisko kvacilo i stavis bijele ili zute ak imas spuh...i rolice oko 5g
umjesto glupog kita,rms nevalja nis jedino kvacilo i zvono...
uumjeto kita uzmi spuh..tipa giannelli reverse(best buy) ili leo vince tt,zx...
DvdAerox:
Uzmi neki varjator sa rulinima 15x12 ili 13x16 radi toga sto ces ih lakse nabaviti.
Kvacilo ti ne treba osim ako je tvoje potroseno, sto ne vjerujem..
Kit, ako mislis uzet neku gizu sa 2 karike, onda ne moras mjenjat radilicu, s time da redovito kontroliras dali ima ikakvog lufta, ako hoces nesto malo jace, nesto tipa jedna karika ili mhr replika (aluminij sa 2 karike) onda promjeni ju i stavi neku tipa malossi rhq :icon_thumright:
Aeroth:
Ok, thx, ako jos netko ima neku korisnu informaciju samo neka kaze =)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju