Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 - Variomat, Kvacilo I Kit
Aeroth:
Hehe, ok, btw ljudi, ako cete danas biti na katarini onda se mozda vidimo, ja sad ubrzo idem tamo jer me frend zvao da bi isao uciti rolati, tako da cu ici s njim da mu ne bude tapija...na zalost necu ici sa motorom nego cemo doci s autom, ali nadam se da cemo se vidjeti =)
Mrle Mrki:
pa piaggio ima 19x15,5 rolice
iosredecki:
pozdrava ekipoo..
javljam se tu u ovu temu jer vidim da igor.sb zna puno o skuterima i nadam se da mi može pomoč... znači..
imam Apriliu SR 50 Di-Tech, 2002. godina..e sad...pošto ne Zagorje neravan teren :P ima dosta brda pa i nisam zadovoljan skutom kad idem u brdo..
imam malossi kuplung, malossi federe kvačila i centralni neznam kakav je al žuti uglavnom.. rolice kombinirane 6.5g (3 kom ) i 4.7g (3kom)..Leo Vince ZX auspuh
pa me zanima koje rolice, kakve fedriče staviti na moj skut da bolje vuče u brdo ?? centralni je žuti (neznam jeli malossi) rolice su sad unutra stage6,i
fedrići su od neki dan bijeli malossi (bili su do neki dan žuti i ide po ravnici 110 al u brdo s 2 neide.. s jednim još nekako)
al sad kad sam stavio ove bijele koji su sada unutra skut krene od 0-30 dobro onda gubi snagu..u brdo pogotovo..s 2 nikako.. pomoććć
Grale:
sa zx-om ti je dovoljno sve serijsko i moožda malo lakše rolice i trebo bi ić sasvim dovoljno u brdo i sa dvoje...
rolice nemoj kombinirat dvije gramaže koje tolko odstupaju puno u masi...koji malosi kuplung i koje federčiće na njemu imaš?
JogFromYamaha:
6.1 gram utezi i nova centrala zuta i mora ici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju