Ostalo > Svijet računala i mobitela

Šta mislite o ovom laptopu?

<< < (4/12) > >>

dhorvat:

--- Citat: eladio - 20 Siječanj, 2010, 13:06:16 --- :nono:

za sminku tu je apple , pojma nemas  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Nemaju svi para za apple  :redface:

kristijanSR70:
NOTEBOOK HP 615 - NX564EA
prijatelj ga kupio prije 2 mjeseca i vec ga nosio na servis, sad opet nesto šteka oko punjenja....

andy:
Meni laptop treba, kažem vam nikakve igrice.. Al opet da nije integrirana grafička i netreba mi za nikakvo pokazivanje još manje  ;D

Dalje sad više ni sam neznam šta bi i šta nebi, zbunili ste me doslovno do bola i više neznam i dal bi HP, il Acer il Asus..

Samo sam tražio pristojan laptop za cijenu od 3 500kn do 4 000kn i to je to.. I da kažete koji valja koji ne.. Očito HP bi otpao.. Acer-a sam i ja malo gledao al ne previše..

Ovo šta je Fic stavio mi se čini pristojan, i tu negdje dode i od Slowa šta je stavio link.. Samo kak ti Slow kažeš 3 600, a ovdje 3 999 cijena.. ???

I da Giz, ovo za garanciju, mislim da je pametno.. Neznam sad koliko ću imat para, al opet onda uzmem radije ovaj za 3 600 pa 400kn više dam za garanciju još.. Bi to bilo u redu!?

aprilia area 51:
ej imam ti ja taj hp laptop...

ja sam zadovoljan imam i igara dosta i sve i radi normalno bez problema...

a za tvoje studenske potrebe mislim da nebi trebalo biti problema...

dhorvat:

--- Citat: aprilia area 51 - 20 Siječanj, 2010, 19:12:30 ---ej imam ti ja taj hp laptop...

ja sam zadovoljan imam i igara dosta i sve i radi normalno bez problema...

a za tvoje studenske potrebe mislim da nebi trebalo biti problema...

--- Kraj citata ---

Moram bit dosadan jer sam istovremeno i kolegijalan, kaj god kupite, doplatom PRODUŽITE JAMSTVO!!!!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju