Ostalo > Svijet računala i mobitela
Šta mislite o ovom laptopu?
andy:
--- Citat: dhorvat - 22 Siječanj, 2010, 20:02:59 ---E, da. Veće su šanse da prdne AMD nego Intel :icon_tongue: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Neka, zato je tu garancija :angel9:
Iwo SR Tuono:
stavi core 2 duo u taj laptop i ode cijena, prema tome ovo je taj omjer uloženo dobijeno za 4000kn ravno - 1kn
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 22 Siječanj, 2010, 20:12:12 ---meni se nimalo ne svidja taj izbor :jerk: bolji procesor trosi manje energije, manje bi se trebao grijati.... dakle amd je kao rastelani fergazer :toothy12:
--- Kraj citata ---
:rofll:
Dobra usporedba :icon_tongue:
BTW. jučer smo otišli po lovu kod Mamca za one djelove i frajera nije bilo doma. :icon_scratch: Javim ti se kad to rješimo pa ćeš mi usput i iglu i diznu dati :icon_thumright:
andy:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 22 Siječanj, 2010, 20:24:48 ---stavi core 2 duo u taj laptop i ode cijena, prema tome ovo je taj omjer uloženo dobijeno za 4000kn ravno - 1kn
--- Kraj citata ---
??? ???
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 22 Siječanj, 2010, 20:00:30 ---9. post na 1. stranici ---> http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=162460
u mikronisu je garancija godinu dana, kao i u ostalim shopovima osim u hg spotu gdje je 2. godine... al opet ovi drugi poklanjaju torbu :dontknow:
--- Kraj citata ---
Mislim stvarno, godinu dana garancije za torbu. Prije će ti garancija trebat nego torba :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju