Ostalo > Svijet računala i mobitela
Šta mislite o ovom laptopu?
fic:
evo ja imam ovaj acer vec preko pola godina i prezadovoljan sam.... nikad ni najmanjeg problema s njim..... kupio ga je poslije mene i susjed i isto je prezadovoljan.... laptop ima bas sveeeeeeeeee....
evo link
http://www.konikom.hr/p7905/notebook-acer-5738z---434g32mn/product_info.html
eladio:
Ja vecinu toshiba sta sam imao probat , ali i nekih drugih skupljih laptopa , uvjek je nesto stekalo ..
Uglavnom koristim Asuse i Acere i nema savrsenog , ali rade..
Ali probao sam i ove druge i jedino sto mogu konstatirati da su laptopi opcenito smece kojeg god da kupis, ako si picajzla..
Pogotovo ovi od 3000/4000kn, pitanje je trenutka kad ces imati neki problem ili s baterijom, ili s CDromom, ili nesto trece..
Ako nisi picajzla, kupit ces bilo koji , i vjerujem da ako nema nekih vecih zahtjeva, bit ces zadovoljan :icon_thumright:
Ono sto bi te ja jedino pitao, to je sta ocekujes od laptopa?
Cisto da nebi mislio da ces se igrati na nekom laptopu koji ima losu integriranu grafiku,
ili da ces gledat filmove na nekom s malim ekranom, ili da ce ti baterija dugo drzat na nekoj velikoj mrcini , i td.. :icon_biggrin:
Giz:
Eladio je to sažeo bolje nego što moj filozofski um može.
Dakle, poanta je samo da za tu lovu nema best buy i sve se svodi na lutriju. :laughing7:
dhorvat:
A još pojednostavljenije: Laptop se kupuje ili za nužnu potrebu ili za totalnu šminku :icon_tongue:
eladio:
:nono:
za sminku tu je apple , pojma nemas :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju