Tehnički kutak > Tuning skutera
Namotaji - ima li spasa/pomoći (pežo)
luna500rr:
Namotaje mozes previklovati, ali kad ih dokraja namotas, prjeđi ih pinelom i lakom radi bolje izolacije :hello:
vktr:
--- Citat: luna500rr - 19 Siječanj, 2010, 19:15:58 ---Namotaje mozes previklovati, ali kad ih dokraja namotas, prjeđi ih pinelom i lakom radi bolje izolacije :hello:
--- Kraj citata ---
ok, budem ali kaj nisu žice same po sebi izolirane lakom?. kaj je pinela?
jel ovaj crni veliki za svjetla?
http://www.imagesforme.com/show.php/929139_DSC08318Custom.JPG
oće bit problem ako samo jednog namotam a ne sve?
luna500rr:
Prilikom namatanja lak sa zice se moze ljustit pa ti ostaje gol kontakt, par takvih i vec imas manji napon...
Pinel ti je kist ;D
Ako samo jednog motas nema problema, samo pazi debljinu zice, par namota vise-manje nema veze jer ta struja ionako ide u regler :hello:
vktr:
--- Citat: luna500rr - 19 Siječanj, 2010, 19:58:22 ---Prilikom namatanja lak sa zice se moze ljustit pa ti ostaje gol kontakt, par takvih i vec imas manji napon...
Pinel ti je kist ;D
Ako samo jednog motas nema problema, samo pazi debljinu zice, par namota vise-manje nema veze jer ta struja ionako ide u regler :hello:
--- Kraj citata ---
ok fala puno na ohrabrenju nikad ne bi mislio da to nije neš strašno.
a za pinel, ne znam kak to nisam znao, baba mi inače tam iz runovića a to je brijeem jaaako blizu zmijavaca i znam dosta tih njihovih rječi, pijat, kesa, kašika, marendat, itd :toothy12: :toothy12: :toothy12: :-X :-X
vanjossi:
pinel ti je tal rijec...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju