Tehnički kutak > Tuning skutera

Namotaji - ima li spasa/pomoći (pežo)

<< < (7/7)

speed:

--- Citat: svbeljan - 22 Siječanj, 2010, 15:24:25 ---ahaaa...sorry....sad sam tek skuzio da si rekao da stavi opseg do 1000
razumio sam da si reko da je do 1000 oma normalan otpor :)
Jel uspio to na kraju osposobit?  :toothy10:

--- Kraj citata ---
mislim da nije :toothy11:

vktr:

--- Citat: speed - 22 Siječanj, 2010, 15:38:41 ---mislim da nije :toothy11:

--- Kraj citata ---
evo danas sam mjerio sa pravim multimetrom, i imam spoj između tih svih bakrenih žica za punjenje, ali sam također izmjerio i otpor ovog namotaja za paljenje CDIja (hrpa onih malih finih žićica) i izmjerio sam 100 oma, to me brine, jer sam prije imo 400-500 oma, kaj vi mislite o tome? budem to sve namontiro na motor pa ću vidit s vremenom kaj će bit, očito da nema druge

STAGE 6:
pa jeli ti rade namotaji :icon_biggrin:

vktr:

--- Citat: STAGE 6 - 22 Siječanj, 2010, 19:43:19 ---pa jeli ti rade namotaji :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
pa čuj, ovako stvar stoji. namotaje sam skidao zato da skinem semering jer ću ga navodno ionak trebat zamjenit jer će se nakon varenja nosača auspuha navodno rastopit pa ga navodno treba zamjenit, varenje je gotovo, sutra idem po mašinu vidit kako to izgleda, ali pri skidanju magneta sj#bo sam namotaje, ali namotaje za punjenje akumulatora, a ne za CDI-paljenje ove male fine. ne znam jel rade il ne rade zato vas i pitam kako ću provjerit, ali sutra ću dobit mašinu pa ću valjda sutra to namontirat i vidit jel radi paljenje a punjenje ću vidit s vremenom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju