Tehnički kutak > Tuning skutera
Namotaji - ima li spasa/pomoći (pežo)
vktr:
I najbolji fušeri jednom sjebu :toothy12:
Može li se nešt tu napravit ili samo novi namotaji?
Prematanje?
Lemljenje, lakiranje lakom za nokte, prl end šajn...?
dhorvat:
Pa kupi takve žice koja ima lak-izolaciju i da je iste debljine i namotaj ponovno. Ako ti ide namatanje i ako uspiješ bolje namotat nego ovi u tvornici (a vjeruj mi, nije ni to teško) onda probaj sve tako namotat i imat ćeš bolju struju na svjetlima i ostalim p#zdarijama koje koriste namotaje. Mi smo tako male trafiće radili na radioničkim vježbama u elektrotehničkoj školi. :laughing7:
vktr:
--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 18:58:38 ---Pa kupi takve žice koja ima lak-izolaciju i da je iste debljine i namotaj ponovno. Ako ti ide namatanje i ako uspiješ bolje namotat nego ovi u tvornici (a vjeruj mi, nije ni to teško) onda probaj sve tako namotat i imat ćeš bolju struju na svjetlima i ostalim p#zdarijama koje koriste namotaje. Mi smo tako male trafiće radili na radioničkim vježbama u elektrotehničkoj školi. :laughing7:
--- Kraj citata ---
kaj, precvikam na krajevima, odmatam i brojim namote i onda kad novu stavim zalemim ju?
btw di bi moglo bit takve žice da je velik izbor debljina i oblika i vrsta
dhorvat:
--- Citat: vktr - 19 Siječanj, 2010, 19:05:21 ---kaj, precvikam na krajevima, odmatam i brojim namote i onda kad novu stavim zalemim ju?
btw di bi moglo bit takve žice da je velik izbor debljina i oblika i vrsta
--- Kraj citata ---
U svakom dućanu sa elektromaterijalom :headbang:
I da, brojiš namotaje :icon_thumright:
vktr:
--- Citat: dhorvat - 19 Siječanj, 2010, 19:07:56 ---U svakom dućanu sa elektromaterijalom :headbang:
I da, brojiš namotaje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ok fala , probat ću, neam kaj izgubit osim para za žice i živce,
a ja se smijo keeru(vjeki-neeru) kad je on sj#bo na istu fintu :toothy10:
još si mislim meni se nikad ovo neće dogodit hahahahaha) sj#bo sam 10 puta više stvari, al sad je sve sređeno, spreman blok za varenje sutra se ide , i nova grana jeeej
BTW
kad mi bude radio novu granu treba li na nešto pazit? debljina . nešto?
INOX. jel bi to bio problematičan materjal za 2T?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju