Tehnički kutak > Tuning skutera

Namotaji - ima li spasa/pomoći (pežo)

<< < (5/7) > >>

vktr:

--- Citat: speed - 21 Siječanj, 2010, 21:32:08 ---uzmes multimetar i na krajevima stavis pipalice i stavis na multimetru na omazu,ako je dobro imat ce otpor

--- Kraj citata ---

aaaa kak se ja toga nisam sjetio, a već sam mjerio prije
ima otpor ali je minimalan, a kolko se sjećam treba bit oko 500 oma
znači da mi se negdje diraju te žićice

speed:

--- Citat: vktr - 21 Siječanj, 2010, 21:44:47 ---aaaa kak se ja toga nisam sjetio, a već sam mjerio prije
ima otpor ali je minimalan, a kolko se sjećam treba bit oko 500 oma
znači da mi se negdje diraju te žićice

--- Kraj citata ---
gle jel imas na multimetru da pisti kad se spoje pipalice,ako imas i pjeva,stavi gore i pali,a prebaci na manje mjerno podrucje kod mjerenja i pokazat ce ti ok,do 1000 ohma stavi

vktr:

--- Citat: speed - 21 Siječanj, 2010, 21:46:48 ---gle jel imas na multimetru da pisti kad se spoje pipalice,ako imas i pjeva,stavi gore i pali,a prebaci na manje mjerno podrucje kod mjerenja i pokazat ce ti ok,do 1000 ohma stavi

--- Kraj citata ---
pa spoj ima, ali otpor je minimalan, znači oko 1 om, jel to u redu?
znači stavio sam mjerno područje 200 oma dok ne stavim pipalice nema niš na ekranu kad stavim pipalice onda je oko 1-1,3 oma

speed:

--- Citat: vktr - 21 Siječanj, 2010, 21:48:25 ---pa spoj ima, ali otpor je minimalan, znači oko 1 om, jel to u redu?
znači stavio sam mjerno područje 200 oma dok ne stavim pipalice nema niš na ekranu kad stavim pipalice onda je oko 1-1,3 oma

--- Kraj citata ---
nije ti dobro,raskapaj,nije ti lem dobro spojen,si zicu prije lemljenja zagrijao upaljacem i skinuo izolaciju ???

vktr:

--- Citat: speed - 21 Siječanj, 2010, 21:53:13 ---nije ti dobro,raskapaj,nije ti lem dobro spojen,si zicu prije lemljenja zagrijao upaljacem i skinuo izolaciju ???

--- Kraj citata ---
pa nisam upaljačem ali sam lemilicom grijo, brijem da je to toplije od upaljača  :toothy12: onda sam mislio da to nije dosta pa sam pošmirglao za svaki slučaj tak da to nije upitno, jedino ak mi se negdje međusobno diraju žice , a kolki bi trebo bit otpor, to mjerim od kraja do kraja te bakrene žice, znaži žuta i  bijela? ili između kojih mjerim na konektoru?
jel ti radi ovaj msn?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju