Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilica DiTech

<< < (5/8) > >>

Daci:
sumnjam da laser radi na većim okretajima http://www.scooter-tuning.cz/testvyfuku.pdf pogledaj test ... rade skoro na identičnim okretajima ...samo što laseru krivulja snage pada strmije nego zx-u ...stoga je zx bolji auspuh..nikad mi se nije sviđo taj laser...štoviše gado mi se i izgled i zvuk prem da su svi pričali da je dobar spuh, pa eto sad po grafu se vidi da nije baš nešto....mene zanima samo dal je neko ikad vidio krivulju RR-a

B.E.G.A:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Siječanj, 2010, 21:22:42 ---moja ima, ja sam kupio skuter sa 10 000 km i od prvog kilometra nije ta mašina kod mene, gutao je ina 2t ulje 10 000 dok kod mene nije prešao na 100% synth, a sada na polusintetiku...a treće, imam lasera x-pro koji radi na okretajima većim od zx-a ili serijale, pa bar za 1000 više...neki su bolji neki lošiji, ima likova na 15 000km mijenjaju lagere, a serijski skuter je bio cijelo vrijeme....sve ovisi kažem, al 20 000 je već neka granica kad bi trebalo počet razmišljat o ležajevima

--- Kraj citata ---

Mi nikak da vidimo kak se ta tvoja kamikaza čuje i ide  :toothy12:

Iwo SR Tuono:
evo kako se čuje
dokaz da i na kurblu 

još samo video, al dole na 3maju di je ravnica je multanova zadnjih par dana tako da nebi bilo baš ok da sa 100 km/h realne proletim pored jel, bit će i taj video  :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Daci - 22 Siječanj, 2010, 12:43:57 ---sumnjam da laser radi na većim okretajima http://www.scooter-tuning.cz/testvyfuku.pdf pogledaj test ... rade skoro na identičnim okretajima ...samo što laseru krivulja snage pada strmije nego zx-u ...stoga je zx bolji auspuh..nikad mi se nije sviđo taj laser...štoviše gado mi se i izgled i zvuk prem da su svi pričali da je dobar spuh, pa eto sad po grafu se vidi da nije baš nešto....mene zanima samo dal je neko ikad vidio krivulju RR-a

--- Kraj citata ---
nisam vidio ovaj test, valjda zbog reskijeg zvuka sam imao dojam da radi na većim okretajima,iako stoji da sa zx-om bolje ide, al samo onim dugačkim koji je rađen za ditecha, jel s onim koji je za karb nejde nikako...

Mrle Mrki:
meni moja radilica izdrzala 33 000 km na moriniu i onda se nes sj*balo i uzo druge blokove jer me dobos uzasno nerviro i stalno je propadalo. oces kupit moju staru radilicu, ima lufta kolko oces, mozes prst gurnut  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju