Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilica DiTech

<< < (4/8) > >>

Daci:

--- Citat: B.E.G.A - 20 Siječanj, 2010, 22:28:29 ---
Prvi put je provrtio dosjed,imao sam priliku vidjeti,no zasto sad vec nakon 100km osjetim luft?
Ma dao bi ne znam kolko love samo da se mog bezbrizno vozit i da kad mjenjam rolice budem uvijeren da nema lufta...

--- Kraj citata ---

pa moguće da je dosjed taj sređivo pa nije više dobro balansirana radilica i zato ti sjebe lager ... kaka kažeš dao bi love sam da se voziš .... eto kupi ovu gore radilicu i nove ležaje...to zamjeni sam i sve 5 ..još bi nešto malo trebo dobit s tom radilicom jer je s punom polutkom

Iwo SR Tuono:

--- Citat: B.E.G.A - 20 Siječanj, 2010, 22:34:35 ---
Ma oko 23000 km ...

--- Kraj citata ---
to je to da, na 20ak tisuća svima dobije lufta, nekima i prije...

B.E.G.A:
Hm,mogo bi stvarno probat,za soma kuna imam radilicu,ležajeve i semeringe!
Daj mi reci jel uz radilicu dođe i igličasti?
Jel to ti naručuješ? Kak ide poštarina i to?

Daci:
IWO...kak meni nije dobila lufta a kao što rekoh imam 30 000 km drugi kit gore već i gljiva je na motoru od 8 000 pa sve do sad tak da ima unutra i smeća   :toothy9:

Bega..ne naručujem ja...pitaj slow-a možda ima interesa za naručit sa easypartsa...neznam jel se dobije igličasti s njom..al i ak se ne dobije ja sam svog platio u lagercommercu oko 30 kn

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Daci - 21 Siječanj, 2010, 15:43:41 ---IWO...kak meni nije dobila lufta a kao što rekoh imam 30 000 km drugi kit gore već i gljiva je na motoru od 8 000 pa sve do sad tak da ima unutra i smeća   :toothy9:

Bega..ne naručujem ja...pitaj slow-a možda ima interesa za naručit sa easypartsa...neznam jel se dobije igličasti s njom..al i ak se ne dobije ja sam svog platio u lagercommercu oko 30 kn

--- Kraj citata ---

moja ima, ja sam kupio skuter sa 10 000 km i od prvog kilometra nije ta mašina kod mene, gutao je ina 2t ulje 10 000 dok kod mene nije prešao na 100% synth, a sada na polusintetiku...a treće, imam lasera x-pro koji radi na okretajima većim od zx-a ili serijale, pa bar za 1000 više...neki su bolji neki lošiji, ima likova na 15 000km mijenjaju lagere, a serijski skuter je bio cijelo vrijeme....sve ovisi kažem, al 20 000 je već neka granica kad bi trebalo počet razmišljat o ležajevima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju