Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilica DiTech

<< < (6/8) > >>

Daci:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Siječanj, 2010, 00:59:02 ---nisam vidio ovaj test, valjda zbog reskijeg zvuka sam imao dojam da radi na većim okretajima,iako stoji da sa zx-om bolje ide, al samo onim dugačkim koji je rađen za ditecha, jel s onim koji je za karb nejde nikako...

--- Kraj citata ---

ovaj laser se skoro i ne čuje :D

Iwo SR Tuono:
uživo je situacija nešto drugačija, ali to je to uglavnom sa snimke.
ZX ima dublji zvuk,al me nervira jer ga svako ima i ja želim da moj ditech bude drugačiji od ostalih  :laughing6: :laughing6: :drunken_smilie: :glasses2:

ive_91:
mene je rr preporodio na ditechu..
jedina mana je kaj mi se raspal na grani.. poco je pucat.. povarim ga i nakon tjedan dana (cc-a 700-800 km) opet pukne.. i onda opet vari i tak u nedogled.. najgore mi je bilo kad sam isao sa curom na kupanje i pukne mi spuh i u brijeg sam jedvaa speljal.. dere se a neide...  :sad1:

al dobro taj spuh je prosao i sito i reseto, od snjega kiše do sunca i valjda  20000km

Daci:
ja sam i imo jedino rr-a..tj. još uvijek ga imam :toothy9: ...definitivno jeben zvuk...nema ga svatko ...moj je prešo preko 20000 km i ne hrđa više (malo na grani još hrđa  :icon_biggrin:) nakon kaj sam ga bio pošmirglo i premazo s nekom tekućinom za skidanje hrđe i zaštitu od hrđe

Mrle Mrki:
zato meni lijepo rr kromiran i nema brige ni sa hrđom ni s vremenom... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju