Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP1 Evolution

<< < (6/8) > >>

SPecial:
 :icon_thumright: :icon_thumright:    Dakle,ja bi racing uzeo,i sredio malo taj zupcanik.
Po RI se vozi jedan kricavo zeleni,open verzija. Da to nije tvoj Dino?

dino gp1:

--- Citat: SPecial - 18 Siječanj, 2010, 23:20:39 --- :icon_thumright: :icon_thumright:    Dakle,ja bi racing uzeo,i sredio malo taj zupcanik.
Po RI se vozi jedan kricavo zeleni,open verzija. Da to nije tvoj Dino?

--- Kraj citata ---

Nije moj, znam dečka koji vozi tog derbia, odlično izgleda onako kričavo zeleni  :icon_thumright:

SPecial:
Da ne spamamo. Lijepo je pofarban. Samo cu reci kako bi mi bio drazi da je racing verzija,jer me taj skuter oborio s nogu svojm inovativnoscu,dizajnom,detaljima,samo sta kada su strucnjaci zeznuli performanse. Tu su dosta izgubili.

steeef:
radil sam generalku na frendovom dotičnom derbiju,imal ga nekih 2 tjedna doma..
motor fino drži u krivinama,dobro je postavljeno težište..krut je i tvrd,pravi sportaš naspram 'klasičnih' skutera...i dobro izgleda..osima ona ružna kada koja viri iz repa..

ali da dojdeš do mašine moraš raskopat motor do gole rame..
plastike su nekvalitetne sve škripe i zvekeću i lako se lome..pretežak je i 50 cc je prmalo za taj skutomotor i to s lancem isto nie baš neko rješenje jer ima dupli prijenos,variomat i remen pa na lanac...i tu se gubi..dosta veliki kotači za pedesetku..

uglavnom više šminka nego efikasnost...nikad nebi uzel taj motor..

btw mašina je ista ko na nrg,sru,runneru...al je teži od njih i zbog prenosa nejde ko ovi motori..

Ogulinac121:
evo ja imam derbija zelenog opena a frend mi ima crvenog racera, sto se tice visine racer je nesto visi i stabilniji je od mojeg jer mu je masina u sredini (sto je i vecina ljudi rekla inace za te 2 verzije), isto voze i ubrzavaju. mislim da nema veze sta ovaj ima lanac jer jednako idu osim sta lanac zvecka i treba ga vise odrzavati jer ima i lanac i remen nego kod mojeg opena koji ima klasicni prijenos. sve u svemu zadovoljan sam. imao sam priliku kupiti opena pa sam njega uzeo al mi je lijepsi racer pa bih njega rađe ali sam prezadovoljan sa ovim. sto se tice tuninga ne bavim se time al za opena ima vise mogucnosti tuniranja nego za racera.   :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju