Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP1 Evolution

<< < (5/8) > >>

Iwo SR Tuono:
najveća boljka tog derbija je tal fakin lanac, ovakva tema je bila već, a sad to šta pričate da skuter neide i šta ti ja znam, to je piaggio isti kao i na vašim nrg i runnerima i srkama, jedina stvar di on gubi je u prijenosu (lanac) i to je to. Može on igrat na kartu atrakivnosti ali koncept prijenosa lancem jednostavno nije dobro riješenje na skuteru

dino gp1:

--- Citat: SPecial - 18 Siječanj, 2010, 03:06:42 ---Meni je ta verzija ruzna zbog:
Nizi straznji kraj,ruzni su mu straznji zmigavci,masina vise viri (na oko),a i tada vise nije poseban jer je isti kao i vecina skutera. Mislim,to je moje misljenje.
A one prednosti koje si nabrojao stoje.

--- Kraj citata ---

Žmigavci sa racinga mogu i na opena, i opet kada pogledaš open je u prednosti u svim pogledima, jedino bi se dalo o izgledu diskutirati (meni osobno i izgleda bolje :icon_biggrin:)  :icon_thumright:

istipa622:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Siječanj, 2010, 22:58:46 ---najveća boljka tog derbija je tal fakin lanac, ovakva tema je bila već, a sad to šta pričate da skuter neide i šta ti ja znam, to je piaggio isti kao i na vašim nrg i runnerima i srkama, jedina stvar di on gubi je u prijenosu (lanac) i to je to. Može on igrat na kartu atrakivnosti ali koncept prijenosa lancem jednostavno nije dobro riješenje na skuteru

--- Kraj citata ---

Mislim da je derbi i teži koju kilu  :icon_scratch:

SPecial:

--- Citat: dino gp1 - 18 Siječanj, 2010, 23:05:50 ---Žmigavci sa racinga mogu i na opena, i kako god pogledaš open je puno bolji izbor, mislim da nije potrebno pisati zašto...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To je. Sada sam se pogubio u pojmovimna racing,ošpen,evolution. Ja bi onoga s lancem. Tko je rekao da su im iste visine zadnji krajevi? Da te cujem?      :)

dino gp1:

--- Citat: SPecial - 18 Siječanj, 2010, 23:09:20 ---
To je. Sada sam se pogubio u pojmovimna racing,ošpen,evolution. Ja bi onoga s lancem. Tko je rekao da su im iste visine zadnji krajevi? Da te cujem?      :)

--- Kraj citata ---

Imaš open ("obični") i racing (sa lancem), što se visine tiče nisu iste :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju